Real Madrid včera večer zdolal Bragu 2:1 na výjazde a do ligového El Clásica pôjde s kompletom víťazstiev v skupine Ligy majstrov. V tomto článku sme pripravili vyjadrenia Carla Ancelottiho týkajúce sa nadchádzajúceho súboja s Barcelonou.

"El Clásico? Po tomto zápase je nám jasné, čo chceme urobiť: všetko preto, aby sme vyhrali. Máme čas na prípravu. Dnes som trochu pozmenil zostavu, pretože niektorí hráči mali bolesti, Alaba či Mendy sa vracajú po zranení.... Veľmi sa mi páčil Camavinga ako defenzívny záložník, odohral skvelý zápas. K takémuto dôležitému stretnutiu pristupujeme veľmi nadšene."

"Problémy Bellinghama? Je v poriadku. Má trochu preťažené svaly, pretože trávnik bol trochu mäkký. Vráti sa, už je v poriadku. Je trochu unavený, ale to je normálne."

"Bellingham dnes bránil bližšie k ľavej strane, má to súvis s útokmi Barcelony v tejto zóne? Snažíme sa o líniu štyroch hráčov v obrane a Jude je na ľavej strane veľmi obetavý, veľmi pomáha tímu, aby bol Vinícius čerstvejší v prechodových momentoch a protiútokoch. Neviem, koľko toho dnes Vini nabehal, bol veľmi nebezpečný. V prvom polčase hrala obranná línia súpera veľmi vysoko, nám sa darilo hrať za ich chrbtom a z toho pramenil prvý gól. Vini a Bellingham dobre spolupracujú, s loptou aj bez nej. V tomto aspekte sa musíme zlepšiť, ale obaja to robia dobre."

Za zmienku stojí, že Joselu vypadol zo zostavy Realu tesne pred včerajším zápasom, a to kvôli prechladnutiu a ťažkej noci pre Španiela. Aj on by však mal byť na El Clásico k dispozícii.

zdroj: youtube.com
foto: twitter/real madrid

Diskusia

4 komentáre
2023-10-25 10:56:48
Nevidím to príliš ružovo sobotu. Budem veľmi fandiť, ale obávam sa, že našu rozpadnutú zostavu Real porazí.
2023-10-25 11:03:13
Ancelotti "záhradník".Trávnik veľmi "mäkkí".