Tréner Argentíny Diego Maradona dal najavo, ako bol ohromený z Lionela Messiho od jeho príchodu z Barcelony a začlenenia sa do reprezentácie na majstrovstvách sveta a chválil aj jeho vystúpenie proti Nigérii minulý víkend.

"Chcem o Lionelovi povedať jednú vec. Je taký uvoľnený. Je tak zrelý, cítim sa skvele," povedal Maradona na tlačovej konferencii.

"Potreboval zápas aký mal proti Nigérii. Ukázal sa ako vodca, hral dobre s jeho spoluhráčmi, zvlášť, keď bol zápas v druhom polčase tak veľmi vyrovnaný."

"Videli sme najlepšiu verziu Messiho, nikdy sa nebál. Stále sa snažil hrať. Spoločne s Tevézom vzali Nigérii v druhom polčase sebavedomie."

Argentína sa v ďalšom zápase skupiny B stretne s Južnou Kóreou a Maradona neskrýval svoje nadšenie nad menej fyzickou hrou svojho súpera oproti Nigérii.

"Zakaždým ak sa niekto z našich zrazil s Nigérijskym hráčom, bolo to akoby narazil na múr," povedal. "Vzhľadom k tomu, že proti Južnej Kórei nebudeme trpieť toľko veľa, budeme si v tomto ohľade viac seberovní."



zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.