Carles Rexach, poradca Sandra Rosella sa domnieva, že klub potrebuje nájsť recept na to, aby konečne vyriešil otázku zmluvy Lionela Messiho.

Bývalý hráč a tréner klubu z Camp Nou v rozhovore pre Cadena COPE hodnotil rok 2013: "Pre Barcelonu to bol dobrý rok. Vyhrali sme ligu a hrali sme naozaj dobre. Vtedy, ak sa vyhrá Majstrovský titul, sezóna sa môže považovať za dobrú. Zisk tohto titulu dokazuje vyrovnanosť mužstva. Mužstvu sa to podarilo s rekordným bodovým ziskom a myslím si, že to nie je docenené. Jediným mínusom uplynulého roka je nepochybne návrat choroby Tita Vilanovu," povedal.

Pokiaľ ide o ďalšieho súpera klubu v Lige Majstrov, Rexach ho opísal nasledovne: "Manchester City je nepredvídateľný a herne nevyrovnaný. Má vynikajúcich hráčov, ale nemá veľký tím. Ten je ešte vo výstavbe."

Rexach hovoril aj o novej zmluve pre Lea Messiho: "Myslím, že najlepšie by bolo podpísať zmluvu a túto vec uzavrieť. Musíme nájsť spôsob, aby sme tento problém konečne vyriešili." 66-ročný bývalý hráč dodal: "Nebolo by prekvapením, ak by Leo dostal Zlatú loptu. Ak sa pozeráme na tituly, najviac ich vyhral Ribéry, ale individuálne je najlepší Messi."

Na otázku o novom brankárovi priznal: "Pre mňa by bolo ideálnym riešením, ak by prišiel Ter Stegen alebo Reina. Španiel je spoľahlivý a dobre ho poznáme. Ter Stegen môže byť pre Barcelonu dobrým brankárom, ale musí sa prispôsobiť mentalite klubu."

Poradca prezidenta chválil aj Neymara a Gerarda Martina: "Tréner odvádza veľmi dobrú prácu. Od začiatku je verný svojim zásadám a to je najdôležitejšie. Neymar zrazu zaskočil. Keď nebolo Messiho, mužstvo viedol on."

Aké sú priania Rexacha na rok 2014? "Chcel by som vyhrať ligu a Ligu Majstrov."

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.