Tata Martino sa dnes po tréningu objavil v tlačovej miestnosti, aby rozprával o nadchádzajúcom zápase proti Realu Sociedad, ale dotkol sa aj prípadu Neymar.

Argentínsky tréner zdôraznil, že to bude "veľmi náročný zápas" a že toto stretnutie "nebude mať nič spoločné s Copa del Rey. Toto je liga". Ďalej Tata vysvetlil, že teraz je pre Barcu to najdôležitejšie "pokračovanie v raste ako tím. Teraz sa určuje všetko, je to ako finále sezóny".

Následne Martino hovoril o kontrole zápasu.

"Keď hrajú traja útočníci, je kontrola zápasu tažšia a keď je na ihrisku o jedného záložníka naviac, je to zas ľahšie a tiež sa menej nabeháme".

Rozprával aj o tom, že teraz zostavu nebdue až tak rotovať, aj keď nepripúšťa, že by nejaké zmeny ešte neurobil.

"Boli zápasy, v ktorých sme vymenili 9 hráčov a teraz je, myslím, menej prirodzené vidieť také zmeny. Stále tu však nejaké budú, aby sme udržali v mužstve zdravú súťaživosť a aby sa všetci cítili užitoční".

Prichádazjú posledné zápasy sezóny a Barca už vie, že ak chce vyhrať všetko, nie je tu už priestor na chyby.

"Teraz je potrebné koncentrovať sa na ligu. Ak pôjde všetko dobre, zostáva nám ešte 21 zápasov. Musíme sa usilovať o to, aby sme ich všetky vyhrali. Túto sobotu by bolo veľmi nerozvážne podať v San Sebastiáne zlý výkon. Pôjdeme tam so zámerom odohrať dobrý zápas a vyhrať ho".

Ďalej sa vyjadril aj ku kauze Neymar.

"Všetko to, čo sa deje okolo Neymara, nie je normálne, ale on je, za tých pár minút, ktoré odohral a podľa toho, ako ho vidím na ihrisku, na tom dobre. Aj keď svoje pocity nedáva veľmi najavo".

Nakoneic okomentoval vývoj hry Barcy od prvého zápasu sezóny.

"Boli sme veľmi intenzívni, znepriemňovali sme život súperov tým, že sme ich napádali. Vedeli sme si dobre vypracovať šance, aj keď nemáme kontinuitu v ich premieňaní. Tiež sme spoľahliví v obrane. Nedostávame veľa gólov".

zdroj: fcbarcelona.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.