Rodák z Kanárskych ostrovov, Pedro Rodríguez, dnes poskytol rozhovor, v ktorom ubezpečil všetkých fanúšikov, že "Barca má túto sezónu správny kurz, no zároveň si myslí, že v nasadenom tempe treba pokračovať a snažiť sa hrať svoju hru."

Mladý krídelník Barcelony tvrdí, že "Katalánsky celok je plný skvelých hráčov, stále mladých a dychtivých po ďalších tituloch, hráči chcú odviesť dobrú prácu a očakáva sa sezóna s úspešným koncom."

Pred dôležitým ligovým El Clásicom hráč ubezpečuje, že má v tíme dôveru a po úspešnom stretnutí s Osasunou verí, že Blaugranas dokážu znížiť štvorbodové manko na Real Madrid.

"El Clásico? Pripravujeme sa naň intenzívne, zápas s Osasunou nám pomohol napraviť si sebavedomie, no zároveň vieme, že proti Realu to bude dôležitý zápas. Všade sa o ňom píše, ľudia to komentujú a riešia. My sa chceme na tento zápas dobre pripraviť, máme nato jeden týždeň, treba tvrdo trénovať, no zároveň si oddýchnuť. Viem, že ak prehráme, bodový rozdiel bude už dosť vysoký. Bude to ťažké, no chcem vyhrať." povedal Pedro

"V dôležitých zápasoch sa dokázal tento tím stmeliť a hrať na vysokej úrovni. Momentálne sa nachádzame v bode, keď máme skvelú formu, máme rýchlosť, švih a rytms." vysvetľuje Pedrito.

Ďalej komentuje Pedrito situáciu okolo favorita zápasu takto:"Miernym favoritom sú možno oni, no obaja viem, že v týchto zápasoch jasný favorit neexistuje. Hoci majú výhodu domáceho prostredia a sú lídrami tabuľky, my však dúfame, že sa to vyvinie podľa našich predstáv."

Pedro si tiež myslí, že je medzi Realom Ancelottiho a Mourinha citeľný rozdiel. "Ancelotti dokázal vylepšiť Mourinhov Real, každá jedna dlhá lopta je nebezpečná, no takisto sú silnejší na lopte."

Na otázku či bude v nedeľu hrať, aj napriek tomu, že je v tíme pravdepodobne ešte stále prvou možnosťou Neymar, pričom by Barca mohla znova nastúpiť v rozostavení, v ktorom by sa na hrote objavili Messi s Neymarom, ktorých by doplňali Cesc, Xavi, Iniesta a Busquets, si hráč pripomenul jeho niekdajšie úspešné vystúpenia proti Los Merengues.

"Na prvý gól proti Madridu sa nezabúda, o to viac, keď sa vám podarí ho vstreliť na Bernabéu. Strieľať góly Madridu je nesmierne dôležité, a to pre každého hráč. Sú to jedinečné momenty." Hráč navyše vyzdvihol entuziazmus a živosť tímu, s ktorými Barcelona do každého Clásica nastupuje. "V tomto zápase jednoducho nechcete nikdy prehrať."

zdroj: mundodeportivo.com

foto: internet

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.