Ako uvádza ESPN Brazil, Gerardo Martino predstavil direktíve FC Barcelona zoznam 8 hráčov, ktorých by chcel mať v kádri pre nasledujúcu sezónu. Na čele tohto zoznamu sa nachádza Sergio Aguero.

Dokopy osem hráčov - štyria obrancovia, dvaja do zálohy a dvaja útočníci. Takýto futbalisti Martinovi v súčasnosti chýbajú v tíme. Martino svoje požiadavky pre nadchádzajúcu sezónu prezentoval predstavenstvu FC Barcelona.

Ako informuje ESPN Brazil, prvým hráčom, ktorého by Argentínčan veľmi rád v tíme privítal je Sergio Aguero. Ten bol s Kataláncami spájaný nejaký ten čas. Messiho kolega z reprezentácie by mal posilniť útok mužstva. Ďalším útočníkom je Miroslav Klose.

Arda Turan a Gündoğan majú byť posilami pre stred poľa. Najväčšie investície čakajú na defenzívnu formáciu, kde má prísť až štvorica nových zadákov. Tréner Blaugrana si vzadu vie predstaviť hráčov Vergieni, Felip Luis či Subotic. Zoznam však nepriniesol meno nového brankára čo znamená, že prestup Ter Stegena je definitívne uzavretou záležitosťou.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.