Salvador Sadurní, bývalý vynikajúci brankár FC Barcelona, ktorý za klub odchytal 247 zápasov v rokoch 1960 až 1976, poskytol rozhovor rozhlasovej stanici La Xarxa, v ktorom hovoril o aktuálnej situácii v bránke Barcy.

"Bravo má skúsenosti. Ter Stegen je mladší a musí sa adaptovať. Ako prvého brankára by som videl Brava," povedal Sadurní. "Prestup Brava sa vyplatil. Je to brankár, ktorý v španielskej lige chytá niekoľko rokov. Takisto bol medzi najlepšími brankármi šampionátu," chválil Čiľana.

Sadurní tiež zdôraznil, že medzi silné stránky Čílskeho kapitána patrí hra nohami.: "V Reale Sociedad mu to išlo výborne. V Barcelone to tak môže byť tiež. S jeho hrou nohami nebudeme myslieť na Valdésa," povedal Katalánec.

Na koniec komentoval situáciu Víctora: "Je ťažké zabudnúť na Valdésa, pretože úspechy, ktoré Barca dosiahla, sú z časti jeho zásluha. Teraz mal veľkú smolu. Ľudia z Barcelony si nezaslúži, aby ich Valdésa opustil. Je, kým je, vďaka tomuto klubu."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

DodoFCB

6
2014-07-08 14:33:07

Valdes bol naj a myslim si ze roky to tak ostane..aj ked terajsie nakupy do branky su uzastne..tesim sa na sezonu

Marian

7
2014-07-08 15:05:28

Pre psychiku brankára , ktorý je jednotkou v tíme, je lepšie, ak nastupuje pravidelne, pokiaľ má vyrovnané výkony. V tomto prípade, po kúpe dvoch nových brankárov, by som dával šancu v zápasoch obom brankárom, aby sa mohli ukázať, pretože na tréningoch je to iné ako na ostro. Obaja sú výborní,pre každého z nich by bola škoda vysedávať celú sezónu na lavičke.

roobint

7
2014-07-08 15:09:35

No pohár a ligu sa pravdepodobne budú striedať takže ak Ter Stegen bude mať určite možnosť sa rozohrať aj v zápasoch.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.