Šéf anglického futbalového klubu Stoke City potvrdil, že sa mužstvo snaží o príchod útočníka FC Barcelona, Bojana Krkiča. Zároveň dodal, že príchod vyzerá sľubne.

Bojan bol pritom nesmierne veľkým talentom katalánskej La Masie, no postupne klubu došlo, že sa v prvom tíme nevie presadiť a niekoľko posledných sezón hráva len po hosťovaniach.

Peter Coates priznal, že tréner Stoke City, Mark Hughes už s Bojan hovoril a verí, že 23-ročného útočníka na Britannia Stadium dostane. Teda aspoň na hosťovanie.

"Mark sa s hráčom stretol a sme celkovo presvedčení, že celá záležitosť sa čoskoro uzavrie," povedal Coates pre Daily Telegraph. "Už od konca uplynulej sezóny sa Mark sústredil na získanie útočného hráča a samozrejme Bojan by bol ďalšou skvelou posilou."

Ak sa Stoke Bojana naozaj zmocní aspoň na ročné hosťovanie, pre klub by to bol ozaj dobrý úlovok, keďže o podpis mladého Katalánca bojujú aj silnejšie kluby.

zdroj: skysports.com
foto: skysports.com

Palyop

17
2014-07-12 20:28:10

skoda preskoda skveleho hraca ktory nevydrzal tlak klubu ktory nanho zda sa mi prisiel prilis skoro a destabilizoval jeho talent a dalsi vyvoj

erdzo

0
2014-07-13 10:26:50

Myslím že ho môžu bez problémov predať nedokazuje kvalitu na to aby sa mohol presadiť v prvom tíme.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.