Tím sa po sobotňajšom voľnom dni znova vrátil do práce. Hráči trénovali už od skorého dopoludnia. Tréning sa začal gratuláciami pre Martína Montoyu, ktorý sa stal včera otcom.

Luis Enrique viedol tréning s celkovo 2 hráčmi. Xavi a Neymar už trénovali v hlavnej skupine, aj keď ešte nedostali zelenú od lekárov, zatiaľčo Adriano s hlavnou skupinou odtrénoval len časť tréningovej jednotky.

Okrem iného to bola druhá píležitosť vidieť trénovať Luisa Suáreza, ktorý sa k tímu pripojil len tento piatok.

Tí, ktorí sa k skupine nemohli pripojiť boli Ter Stegen a nová posila, Thomas Vermaelen. Nemecký brankár sa zotavuje zo zranenia krížov a pracoval na špecifických cvičeniach. Belgický stopér stále pracuje s fyzioterapeutom. Pripomeňme, že Vermaelen si ešte stále doliečuje stehenný sval, ktorý má zranený od Majstovstiev sveta.

Tréning dokončili 3 hráči B-tímu, Grimaldo, Samper a Munir. Tento tréning bol jeden z posledných pred zápasom proti mexickému Clubu León o Trofeo Joan Gamper. Barca sa po prvýkrát v tejto sezóne predstaví na Camp Nou pred svojimi fanúšikmi, ktorí tak budú môcť po naživo vidieť nové tváre v drese blaugranas.


Training session 17/08/14 by fcbarcelona

zdroj a foto: fcbarcelona.es

luisua09

32
2014-08-17 11:50:14

Snad bude Luis hrát:)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.