Barca na Bernabeu začala dobre, keď po rýchlom góle Neymara vyhrávala. Potom však dávali góly iba domáci. Najprv vyrovnal z penalty Ronaldo a následne pridali góly Pepe a Benzema.

1.polčas

Barca začala najlepšie ako mohla, keď už po štyroch minútach dokázala otvoriť skóre. Luis Suarez z pravej strany preniesol loptu naľavo na Neymara. Brazílčan si obhodil dvojicu obrancov a presnou strelou loptu zagúľal loptu k pravej tyčke.

O pár minút mohol Real vyrovnať, keď Benzema najprv nedosiahol na prihrávku pred bránku, a tesne potom napálil do brvna. Pri Barcelona stálo šťastie.

Viac z hry mali Katalánci, ale prichádzali aj momenty domácich, ktorí vedeli rýchlo prejsť do ofenzívy a zatlačiť svojho súpera pred vlastné pokutové územie.

V 23.minúte mohla Barca viesť už o dva góly, keď Suarez posielal prudkú prihrávku pred bránku na Messiho. Leo však poslal loptu tesne Casillasovej bránky.

V 33.minúte zahral Pique v šestnástke rukou a rozhodca bez váhania ukázal na biely bod. Penalty sa chopil tradične Ronaldo, ktorý z bieleho body nezaváhal a vyrovnal skóre zápasu.

2.polčas

Barca mala hneď na začiatku druhého polčasu výhodu priameho kopu potom, čo Modrić fauloval Suareza. Messi však napálil loptu iba do múru.

Udrel však Real. V 50.minúte po rohovom kope vyskočil najlepšie Pepe a prudkou hlavičkou nedal Bravovi šancu.

V 60.minúte Luis Enrique prvýkrát striedal. Hraciu opustil Xavi a na jeho miesto prišiel Ivan Rakitić.

Hneď po striedaní však udrel Real Madrid opäť. Po čiare si Iniesta neroumel s Mascheranom a poslali tým Madrid do protiútoku, na ktorého konci bol Benzema. Ten trafil presne k ľavej tyči.

V 67.minúte sa striedalo na strane Barcy opäť. Svoje účinkovanie skončil Suarez. Do hry sa dostal Pedro.

Krátko po druhom striedaní sa zranil Iniesta a už nemohol pokračovať ďalej v zápase. Tým Barca vyčerpala aj posledné striedanie. Na jeho miesto prišiel Sergi Roberto.

Barca sa snažila s výsledkom niečo urobiť a svojho súpera často zatláčala pred jeho vlastnú šestnástku. Proti kompaktne brániacim domácim sa však nevedela presadiť.

Zostavy

Real Madrid: Casillas - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - James Rodríguez, Modrič, Kroos, Isco - Benzema, Cristiano Ronaldo.

FC Barcelona: Bravo - Alves, Piqué, Mascherano, Mathieu - Xavi, Sergio, Iniesta - Suarez, Messi, Neymar.

LAM10

5
2014-10-25 19:49:33

škoda

Nneymar11

2
2014-10-25 20:08:38

FORCA BARCA♥ ideme dalej ako keby ani tento zápas nebol :3 skvelý boli užas to sledovať!Príprava na další zápas!:)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.