Luis Enrique sa dnes predstavil na tlačovej konferencii pri príležitosti skupinového zápasu Ligy Majstrov proti Ajaxu, ktorý je na programe v Amsterdam Arena.

Ajax

"Myslím, že pôjde o odvážny Ajax. Po prvé, vzhľadom na situáciu v skupine. Okrem toho, posledný stret bol nedávno a sviežo si spomíname na uplynulý rok, kedy nás boli schopní poraziť."

Zápas podobný tomu s Celtou?

"Predstavujem si podobný zápas ako s Celtou, viac podobný tým posledným minútam. Riešenie je vždy to isté."

Videl si už minuloročný zápas?

"Mení sa každý rok vzhľadom na počet hráčov. Už som ho videl. Okrem toho sme na túto tému robili aj analýzu. Skúsime tomu zabrániť."

Tlak

"V tomto klube je tlak stále. Pre nás je tento zápas dôležitý vzhľadom na vybojovanie si postupu a pokusu získať pokoj. Ale tlak je vždy."

Atmosféra v tíme

"Stále hovoríme, že po negatívnom výsledku zápas o tri dni zmení dynamiku. Po poslednom zápase boli hráči veľmi pokojní. Máme ten istý cieľ. Dominovať v rôznych fázach hry a vytvoriť si viac gólových príležitostí ako súper."

Príde pokoj?

"Neviem či príde pokoj, nečakám na to. Som optimista."

zdroj: as.com
foto: as.com

Palyop

15
2014-11-04 20:39:17

velmi zaujimave vyjadrenia, hlavne sa my pacili slova mame ten isty ciel,mame to iste riesenie, Lucho nemeni taktiku ani proti Ajaxu, caka len kedy pride ten zapas ze to konecne hraci pochopia co od nich chce, verim ze to bude zajtra

mariaa

6
2014-11-04 21:57:41

ano tie slova su fakt povzbudive

emiliano

-6
2014-11-04 22:02:22

Chce byt zaujimavy a tara,co mu pride."Neviem ci pride pokoj necakam na to.Som optimista."

zoltan

2
2014-11-05 08:10:57

Osobne si myslím, že tréner dáva nám protikladné vyjadrenia. Najprv robiť to isté a potom nevie čí príde pokoj ale je optimista. Mne z tohoto vyjadrenia chýba istota a viera vo vlastné schopnosti vymyslieť a naordinovať mužstvu taktické parametre hry prinášajúce efektívnosť. Alebo nadhodnotiac vlastné schopnosti ovplyvniť hru skryto vyjadruje svoje pochybnosti o kvalite vlastných hráčov predovšetkým v oblasti mentálnej pochopiť nim naordinovanú taktiku. Sebavedomý tréner nemôže poskytnúť na tlačovej konferencií pred dôležitým zápasom vyjadrenie, ktoré hovorí o vlastnom úzkoduchosti. Možno, že viacerí nebudú súhlasiť s mojim názorom, ale je potrebné analyzovať trénerove slova a potom prídete na to, že on sám stráca dôveru vo vlastných schopnostiach a o tom tieto vyjadrenia hovoria.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.