Kolotoč vyjadrení po včerajšom dueli ukončil tréner Barcelony, Luis Enrique, ktorý mohol byť s včerajším výkonom svojich zverencov maximálne spokojný. Lucho hovoril podľa očakávaní o fenomenálnom Leovi, no pre novinárov spravil aj malý rozbor celého duelu.

Enrique pred zápasom povedal, že sa Barca Andalúzanov báť nebude, a že bude hrať pekný a ofenzívny futbal. Svoj sľub naplnil, a domáci vyhrali rozdielom triedy 5:1. Paradoxné je, že hráči Seville ani raz nevystrelili na bránu, keďže si dal za Barcu vlastný gól Jordi Alba. "Vedeli sme, že Sevilla dokáže spraviť obrovské komplikácie, no našťastie si nevytvorili veľa šancí," hovoril Lucho podľa insidespanishfootball.com

"V polčasovej pauze som svojim hráčom hovoril o intenzite, ktorú sme potrebovali. Myslím, že práve to bol kľúč k víťazstvu. Rovnako však aj to, že sme nepustili Sevillu k jej typickej hre."

Lucho nemohol nehovoriť o hviezdnom Argentínčanovi, ktorý včera prekonal fenomenálny rekord. "Lionel Messi. Mám to šťastie trénovať ho každý deň. Jeho nemožno porovnávať s inými hráčmi, pretože je to jedinečný a neopakovateľný hráč. Máme šťastie, že je teraz s nami. Má dobrú kondičnú aj fyzickú prípravu."

Zdroj: insidespanishfootball.com
Foto: archív

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.