Prvé povolanie na zápas pre Ibrahima Afellaya a návrat Puyola či Messiho - to je najdôležitejší sumár z dnešného zoznamu povolaných hráčov Barcelony na zápas proti Athletic Bilbao, ktorý zverenil Pep Guardiola. Na zozname chýba Maxwell, ktorý sa sťažuje na svalové bolesti v pravej nohe.

Nová posila 'Blaugrana' tak dostal prvé povolanie na svoj prvý oficiálny zápas. Jeho meno si našlo miesto medzi 20. povolanými hráčmi na odvetu osemfinále Copa del Rey na San Mames. Naspäť do práce sa vrátil aj Carles Puyol, ktorý utrpel zranenie 29. decembra v zápase Katalánska proti Hondurasu. Guardiolovi bude k dispozícii aj Leo Messi, ktorý pre predĺženú dovolenku vynechal zápas proti Levante.

Jediným hráčom, ktorý nebol menovaný je Maxwell, ktorý sa sťažoval na svalovú bolesť v pravej nohe. Do nominácie sa už tradične dostal aj Thiago. Mascherano, ktorý bol prvotne takisto z nominácie pre horúčky vylúčený sa na zozname predsalen nachádza a dostal tak šancu proti Bilbau nastúpiť.

Utorkový tréning sa konal za zatvorenými dverami v Ciutat Esportiva. Carles Pyuol sa po niekoľkých dňoch individuálneho tréningu vrátil naspäť k tímu. Mascherano a Maxwell dnes stále cvičili len v posilňovni. Okrem Thiaga sa tréningu zúčastnili ešte ďalší dvaja hráči rezervy klubu: Miňo a Bartra.

Zoznam povolaných: Valdés, Pinto, Alves, Adriano, Puyol, Piqué, Milito, Abidal, Busquets, Mascherano, Thiago, Xavi, Iniesta, Keita, Afellay, Jeffren, Bojan, Messi, Villa a Pedro.


zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.