Kapitán Blaugrana pri jednej z promo akcií poskytol rozhovor, v ktorom hovoril aj na Messiho tému.

Messi

"Kto nespolupracuje s Messim, mal by uvažovať o skončení v futbalom. Som typ hráča na trávniku, ktorý prihráva a preto potrebujem spoluhráčov z mužstva. Takto určite rozmýšľajú aj iní, či je to Iniesta, Rakitič, Mascherano, Rafinha, Busquets..."

Budúcnosť

"Kariéru by som chcel ukončiť v Barcelone, no neviem, čo sa v budúcnosti stane. Pozrime sa na minulý rok. Jednou nohou som bol preč, už som o všetkom rozhodol. Nakoniec ma však Luis Enrique aj Zubi presvedčili, aby som zostal. Teraz už na to nemyslím. Teším sa hrou, cítim sa výborne a mojim hlavným cieľom je pomôcť tímu v dosahovaní ďalších úspechov. Neskôr uvidíme."

Tréneri

"Najväčšiu stopu vo mne zanechal Luis Aragonés. V mládežníckych tímoch som pracoval s Joanom Villom. Neskôr to boli Rijkaard, Guardiola, Tito... od každého z nich som sa niečo naučil. Ale je pravdou, že ani jeden vo mne nezanechal takú stopu ako Luis Aragonés."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

dardel

20
2015-01-21 08:11:35

skor nez sa do toho obuju odbornici, tato spolupraca mala zniet ako sportova, futbalova, cize na travniku. "quien no se asocie bien con messi no sirve para el futbol", to boli jeho presne slova. isti ludia preklad mozu pochopit vseliako, ale netreba hladat nic zle, spolupraca na ihrisku, nic viac, nic menej

AlvesovCentrik

10
2015-01-21 08:45:06

Aź nato, že Xavi tam v tej vete doslovne nepovedal, ze kto s messim nespolupracuje, by mal skoncit s futbalom, ale že sa nehodí na futbal, resp. neposlúži futbalu.

Aministrator

9
2015-01-21 10:33:33

už čakám na titulky nového času, tupiek a šport.sk

:D :D :D

cruyff

5
2015-01-21 13:21:45

zaujímave to bolo sledovať s časovým odstupom...do vtedy, kým sa Cruyff nevyjadril verejne, že len idiot by pustil Xaviho z fcb, tak Zubi a Lucho mlačali, aj keď vedeli, že Xavi stráca chuť ostať v fcb. Johan sa niekoľkokrát stretol s Xavim a verím, že aj jeho osobná podpora pomohla, aby ešte u nás ostal. A spravil veľmi dobre, lebo vedenie už to malo naklonené k tomu aby o pár týždňov ohlásilo rezignáciu a situácia sa zatiaľ upokojila..visca..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.