Katalánci si z Ríma domov vezú bod za frustrujúcu remízu, kedy hráči po celý zápas búšili do obrany Rimanov, no víťazný gól sa im streliť nepodarilo.

Ter Stegen - 6

Alessandro Florenzi ho nachytal na hruškách strelou z obrovskej vzdialenosti. Parádna strela s kusom šťastia, preto je ťažké za to viniť brankára. Je to však už po druhýkrát, čo ho súper nachytal z podobnej vzdialenosti. Musím si dať pozor.

Sergi Roberto - 6

Pre mladíka to bol ďalší vydarený zápas na jeho novej pozícii, no tentokrát toho v útoku neponúkol veľa.

Piqué - 6

Džeko ho porážal v šprintérskom súboji, čo nikdy nie je dobré. Za faul na Bosniaka dostal aj žltú kartu. Okrem toho bol v obrane spoľahlivý.

Mathieu - 7

Pred gólom Luisa Suareza vo výstavbe akcie ponúkol parádny pas. Spočiatku ho v obrane dokázali ubehať rýchli útočníci súpera, no pozíciu si dokázal ustáť.

Alba - 7

Na pravej strane po celý zápas bojoval v Mohamedom Salahom a súboje vyhrával. Dobrý center poslal Suarez mimo.

Busquets - 6

Zápas proti Rímu nebol z jeho strany najlepší. Barcelona nemala toľko lopty ako je na to zvyknutá. Stalo sa mu, že o loptu niekedy aj prišiel.

Rakitič - 6

Okrem asistencie na Suarezov gól neponúkol v zápase toľko energie ako zvyčajne.

Iniesta - 7

Ukázal zopár skvelých prihrávok, ktoré však jeho spoluhráči nedokázali využiť. V druhom polčase jeden z jeho nádejných pokusov vychytal De Sanctis.

Messi - 7

Mal najviac streleckých pokusov, no so všetkými si brankári súpera vedeli poradiť. Rímu pomohla aj konštrukcia brány.

Suarez - 7

Ako zvyčajne bol na pravom mieste v ten správny čas a postaral sa o jediný gól tímu. Takisto mal vybojovať penaltu, no rozhodca nepískol.

Neymar - 6

V prvom polčase sa zdalo, že je vypojený z hry. Dobrá súhra s Iniestom viedla takmer k druhému gólu. Druhý polčas bol z jeho strany lepší.

Náhradníci

Rafinha - bez hodnotenia

Po chvíľke pobytu na trávniku ho zranil súper.

Mascherano - 6

Po nevydarenom zápase proti Atléticu odohral solídny zápas s Ríme. Mohol však zapríčiniť penaltu, keď v šestnástke stiahol Nainggolanga.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

MAESTROOO

16
2015-09-17 09:26:31

Ked som videl tie ruky na Naingolanovi tak ma normalne zamrazilo :D

jokerito

9
2015-09-17 10:34:42

Aj mňa, po pravde myslím, že to nezapískal iba preto, že si nebol istý či nás neobral o penaltu pri faule na Suareza.

Barcelonista

6
2015-09-17 09:37:19

Rakitic ucite menej... Ano viem dal tu asistenciu ale mal neuveritelne vela nepresnosti

guraj1111

-18
2015-09-17 09:53:36

Uz dlho tvrdim, ze Rakitic je cely spomaleny. Zaradi dvojku a klusa. A vela nepresnosti. A Suareza dreveneho nemusim tiez v Barcelone. Po prihravke Albu ide skusat paticky a zamota sa, ku koncu pri spracovani hra rukou. Kazdy zapas nieco nefutbalove vymysli.

Barsenal

5
2015-09-17 10:03:17

Rafinha ma udajne po sezone :((( Mame do zalohy momentalne len 4-5 hracov,co je velmi malo.Rakiticova nahrada moze byt Seegi Roberto,Sergiova Mascherano a za Iniestu nemame hraca na prerotovanie momentalne.Veeeelmi blba situacia.

jokerito

13
2015-09-17 10:12:03

Fu tak to je zle, uz nech moze hrat Turan. Možno ma zmínuskujete, ale možno by mohol Lucho v niektorých ľachších zápasoch skúsiť dať Messiho na CM, čo to spraví. Osobne si myslím, že by nás vedel ohúriť aj tam + ak pri ňom dobre zahrajú Busi s Ivanom prípadne Maschem.

Aministrator

9
2015-09-17 10:26:22

nemáš útočníka ktorým by si Lea vpredu nahradil.... Sergi Roberto sa bude musieť vrátiť do zálohy...čo je dosť v prdeli lebo tam hrá hrozne... začína sa potvrdzovať to čo som písal na začiatku že ligu asi nedáme vinou zranení na jeseň (nie je koho rotovať a ked hej budú straty bodov) a just sa teraz začnú kopiť

jokerito

8
2015-09-17 10:31:55

No vravím, vyskúšať to na ľahšom súperovi, nech si napr Iniesta oddychne. Hrali by sme na dvoch útočníkov/Ney,Sua/ Leo by bol pod nimi najofenzívnejší záložník a Busi s Ivanom by to zametali. Alba s Robertom by boli take celolajnove kridla s tym, že by sme mohli mať ďalších troch obrancov vzadu ktorí by ich zabepečili/Pique.Mathie,Vermalen-Bartra/

jokerito

5
2015-09-17 10:33:16

MAsche by mohol byť buď v obrane alebo zalohe podľa potreby, tak ako v podstate stale.

Aministrator

12
2015-09-17 11:37:00

to máš uplne jedno zostava je tá istá len je Messi v zálohe a on tam už aj prakticky hráva je jedno ako to napíšeš na súpisku Leo hrá aj tak vždy na celej utočnej polke ako volný hráč

Federer

2
2015-09-17 17:06:31

Co chcete od Rakitica a ostatnych aby boli rychlejsi ? Zaparkovany autobus a kam behat ? Uz ste v zivote hrali na priestore 2x2 metre ? Kam tam behat ? Jedine vyuzit 1-2 sance inak co robit ? Rim ze mal sustredenu obranu ? Ako Skrtel : odkopavacka a stastny gol = koniec zapasu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.