FC Barcelona sa opäť predviedla. Po skvelom výkone na Bernabeu, ani AS Rím na Camp Nou nezostal celý a domov si od blaugranas vezie poltucet gólov. Denník Sport výkony hráčov katalánskeho celku ohodnotil nasledovne.

Ter Stegen - 7

Ter Stegenovi mohla Barca v prvom polčase zabezpečiť stoličku, pretože naozaj nemal čo robiť. Výborne však zasiahol proti Falquemu v druhom polčase a Džekovi dokonca vychytal penaltu. Ten istý hráč však tesne pred koncom zápasu predsa len skóroval.

Alves - 8

Suarezovi poslal otvárací gól zápasu ako na zlatom podnose. Dobrý výkon, plný energie a rozumný, keďže Barca iného pravého beka momentálne nemá a kým nebude k dispozícii Aleix Vidal, Alves musí hrať každý zápas.

Piqué - 8

Svoju pozícii vzadu si bez problémov ustál a dokonca aj skóroval. V podobnej situácii ako na Bernabeu mu tentoraz Messi na rozdiel od Munira prihral. Neskôr ho Luis Enrique stiahol, aby si oddýchol.

Vermaelen - 7

Ak by sa mu vyhýbali zdravotné problémy, išlo by pre Barcelonu o parádnu kúpu. Pokojný výkon pod kontrolou, škoda tej penalty na Džeka, no ter Stegen podržal.

Alba - 7

Podobne ako Alves sa dopredu veľmi nepúšťal, možno aby šetril energiu. Na ľavú stranu obrany je jasnou voľbou a Lucho si nemôže dovoliť, aby sa unavil. Vzadu solídny.

Busquets - 8

Z jeho strany sme videli niekoľko vynikajúcich lôpt, ktoré mali viesť ku gólom. Na polčas ho nahradil Sergi Samper, samozrejme, aby si Busquets oddýchol.

Rakitič - 7

Chorvát sa po zranení stále dostáva do tempa. V útočnej hre toho má čo ponúknuť, ale čo mužstvo teraz potrebuje je jeho snaha a inteligencia a to bez problémov predvádza.

Sergi Roberto - 7

O ňom ani netreba písať. Je v dobrej forme a stáva sa z neho veľmi pevná súčasť katalánskeho tímu. Proti Rímu sme z jeho strany videli ďalší výkon podobný Xavimu.

Messi - 9

Minul niekoľko šancí z úvodu zápasu. Druhý gól mužstva však poukázal na to, že Leo je v pohode. Excelentná akcia tímu zakončená typicky 'Messiovsky'. Celkovo bol jeho výkon hodný jeho povesti.

Neymar - 8

Brilantný pas na Alvesa viedol k úvodnému gólu. Takisto mal veľký podiel na Messiho prvom góle pri jeho výstavbe. Niektoré ťahy, ktoré na Maicona použil, boli úžasné. Nepremenil však penaltu - našťastie ju Adriano dorazil.

Suarez - 9

Peknú akciu tímu dokázal bez problémov doraziť do prázdnej brány. Druhý gól je však jasným víťazom gólových hitparád. Brutálny. Jeden z gólov sezóny.

Náhradníci

Samper - 7

Do zápasu naskočil miesto Busquetsa a odviedol skvelý výkon. Blaugranas pokračovali v kontrole zápasu.

Bartra - 7

Možno na trávnik prišiel zo solidarity potom, čo ho tréner vynechal zo zostavy na Clásico, ale svoju pozíciu si samozrejme dokáže zastať.

Adriano - 7

Solídny zápas, doklepol aj penaltu Neymara, ktorú brankár súpera na prvýkrát chytil.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

stando11

28
2015-11-25 08:48:43

Podla mna Vermaelen by mal dostat mensiu znamku.skoro sme dostali kvôli nemu gol,ale ter stegen vychytal + penalta kvôli nemu a ten gol bol podla mna jeho.Ked sa mylim opravte ma,ale moj nazor.

sid1

13
2015-11-25 09:39:47

dobre to vidis, ak ma mat ter stegen rovnaku znamku ako vermaelen tak je cosi zle v hodnoteni.

Rasto

15
2015-11-25 12:09:04

Myslím, že pri penalte Džeko do Vermaelena nabehol ten nemohol robiť nič a pri góle bolo vidno, že Džeko si pomohol pri výskoku rukami na ramenách Vermaelena, ale rozhodca im gól doprial.

Johny18

11
2015-11-25 09:10:08

vermaalen jasne nižšia známka nato že nemal skoro žiadnu robotu tak spravil penclu a aj pri gole bol on pri džekovi. a ter stegenovi by som dal 9 ved nemal žiadnu robotu ale vytiahol 2 parádne zákroky čo je pre brankára najtažšie pri gole nič nemohol takže aspon 8:D ešte rakitičovi by som dal asi 8 ten hral tiež výborne ostatné sedí krásny futbal ale treba dodať že rím hral prvý polčas taký katastrofálny ofsajd system že to bolo až smutne na špičkový tím talianskej ligy.a ešte k samperovi podla mn ato je velký talent a mal by dostávať ovela viac príležitostí. oproti gumbauvovi sa nedá porovnávať má velký prehlad niečo ako sergio. vidíme ako sa zdvihol sergi roberto ked sotal poriadnu šancu a samper je ešte vačší talent by som povedal takže by to mohol byť kludne sergiov nástupca stále ma len 20 rokov!

Barcelonista

6
2015-11-25 10:11:48

Slabe znamky podla mna.. Az na inkasovany gol to bol takmer dokonaly zapas tak preco priemerna znamka cca 7,5?

MiskoTM

9
2015-11-25 11:02:15

preco take male zle znamky, busquets suarez dokonaly vykon ..neymar az na tu penaltu tiez, Messi samozrejme, Alves skvele nabehy za obranu, takze Busi Suarez Messi po 10 neymar 9

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.