Dozvuky kontroverzie v nedeľňajšom El Clásicu na Bernabéu pokračujú. Tentoraz však nejde o to, čo sa stalo na ihrisku, ale v tuneli vedúcom na ihrisko. Podľa katalánskeho denníka Mundo Deportivo tam prezident Realu Madrid Florentino Pérez pred zápasom hovoril s rozhodcami.

Ako píšu Fernando Polo a Sergi Sole, barcelonský tím a tréneri si krátko pred začiatkom zápasu všimli prítomnosť Florentina Péreza v tuneli vedúcom na ihrisko Santiago Bernabéu. Prezident Realu Madrid chcel povzbudiť svojich hráčov pred zápasom, ktorý bol rozhodujúci pre osud šampionátu. Pozdravil však nielen hráčov a Ancelottiho.

V sprievode Carlosa Megía Dávilu, rozhodcu Primera División v rokoch 1995 až 2009 a od roku 2009 delegáta/poradcu rozhodcov Realu Madrid po jeho odchode do dôchodku, pozdravil aj Césara Sota Grada a jeho asistentov. Prítomný bol aj Miguel Ángel Pérez Lasa, referujúci rozhodca RFEF pre El Clásico, ktorý odišiel do dôchodku v roku 2013.

Mundo Deportivo túto situáciu označil za zjavný škandál a zároveň spomenul, že napriek stretnutiu s rozhodcami televízia Realu Madrid dva dni po zápase opäť kritizovala prácu rozhodcov. Ťažko však nájsť aféru v pozdrave rozhodcom, keď neboli uvedené žiadne ďalšie podrobnosti.

Katalánsky denník okrem toho informoval, že v El Clásicu bola v každom rohu bránky kamera, ale tá, ktorá bola umiestnená smerom k Luninovi, nefungovala.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2024-04-24 13:38:09
Toto sú riadne konšpirácie
mito669 Premium
2024-04-24 13:49:24
Na jednej strane konšpirácia ale na druhej aká náhodička, že práve kamera dokazujúca gól “nefungovala” 🙂