Tréner Španielska Vicente del Bosque na tlačovke uviedol, že piskot na Piquého adresu je už taký bežný, že ak by fanúšikovia prestali, bolo by to priam nezvyčajné.

Potvrdený dôvod piskotu na Piquého nie je jasný, ale každý vie, že za tým treba hľadať politickú orientáciu Piquého, ktorý verejne podporuje nezávislosť Katalánska a potom aj jeho narážky na adresu Realu. Madridská tlač na stopéra FC Barcelona poľuje pri každej príležitosti.

Piskot Piquého neminul ani počas aktuálneho reprezentačného zrazu. A Del Bosque priznal, že je to úplne bežné: "Piskot na Piquého je niečo, čo je nemožné zastaviť," povedal tréner Španielska pred zápasom s Anglickom.

"Dostali sme sa do bodu, kedy ak fanúšikovia pískať prestanú, bude to nezvyčajné. Podľa mňa je najlepšie, ako na to nebudeme myslieť ani o tom hovoriť," uviedol k téme.

Del Bosque zároveň obhajoval svoje rozhodnutie povolať Diega Costu, hoci v Chelsea má úbohú formu: "Nie je to kvôli tomu, že mi ho niekto vnútil alebo že mám nejakú morálnu povinnosť ho zobrať," pokračoval. "Je to, pretože si skutočne myslíme, žeby mohol pomôcť."

"Ak tím úplne nefunguje, ovplyvnení sú samozrejme aj hráči - toto nie je rok Chelsea a to je čo sa deje," dodal.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.