Tréner FC Barcelona má za sebou tlačovú konferenciu pred zápasom Ligy Majstrov proti AS Rím. Zápas je na programe už zajtra.

Zápas s Realom

"Myslím si, že v minulej sezóne sme odohrali veľa zápasov na vysokej úrovni. Je jasné, že zápas s Realom bude mať vždy väčší význam, ale myslím si, že sme už zahrali aj lepšie zápasy. Nemôžem to porovnávať s 6:2, pretože by som ten zápas musel vidieť."

Univerzálnosť Sergiho Roberta zapríčiní, že počas zimy nepríde nikto?

"Nie, táto téma je otvorená. Zlepšenie tímu je vždy otvorenou témou. Nepozeráme sa na to tak, že ak niektorí hráči môžu hrať na viacerých pozíciách, tak sú riešením. Existuje viacero možností a vyberieme si z nich podľa potreby."

Messi na Bernabeu

"Veľmi dobre. Je to veľká radosť pre všetkých, ktorí tvoria tento klub, že mohli na trávniku opäť vidieť toho najlepšieho. Teraz musí do nôh chytiť trochu viac minút a opäť sa budeme tešiť z Messiho."

5 zápasov s čistým kontom

"Snažili sme sa identifikovať problémy a pracovať na nich. Z predsezóny aj zo začiatku sezóny som mal radosť. Vtedy sme síce robili chyby, ale inkasovali sme menej, ale bol som presvedčený, že opäť budeme takí pevní ako sme teraz. Mužstvo si je vedomé, že aby dosiahlo na tituly, musí byť silné v defenzíve, povedal by som, že veľmi dobré. Veľmi dobrí v útoku a v obrane je formula, ktorá vedie k titulom."

Mascherano

"Včera netrénoval, ale je normálne, že zajtra nebudeme riskovať a nebude hrať. Je to pre nás veľmi dôležitý hráč."

Čo sa dá ešte zlepšiť?

"Vždy môžeme veľa zlepšiť. V sobotu sme zahrali dobre v presingu, ale po celý čas ho môžeme ešte zlepšiť, pretože sme videli aj také akcie ako tá od Marcela v druhom polčase. K tomu chyby celého tímu... Vždy je čo zlepšiť. Môžeme zlepšiť efektivitu, odber lopty na polovici súpera či to, aby súper nemal toľko štandardných situácií. Ten výsledok neznamená, že sme všetko urobili perfektne. Oni to vedia, pretože nie sú hlúpi."

zdroj: youtube
foto: sport.es

PadyFCB

20
2015-11-23 22:12:57

Podla mna spravne skrotenie nadsenia a emocii,aby chlapci nezaspali na vavrinoch a nemysleli si ze uz je po sutazi.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.