Tréner River Plate Marcelo Gallardo sa pochopiteľne objavil taktiež na tlačovej konferencii pred zápasom s FC Barcelona. Ten rozhodne o tom, kto sa stane víťazom Majstrovstiev sveta klubov. Kouč argentínskeho majstra povedal, že by v zápase privítal duo Messi-Neymar.

Marcelo Gallardo zatiaľ nevie v akej zostave jeho mužstvo nastúpi. "To ako bude vyzerať zostava zatiaľ nemôžem potvrdiť. Máme pred nami ešte jeden tréning, niektorí hráči sa stále môžu zotaviť. Ak však chceme vyhrať musíme hrať efektívne. Bude to pre nás veľkou výzvou, ku ktorej musíme pristúpiť inteligentne a intenzívne."

Gallardo zopakoval aj svoj pohľad na zajtrajší zápas. "Opakujem čo som povedal, je to pre nás jedinečná situácia a budeme sa na ňu tešiť. Barca má elegantných a talentovaných hráčov. Musíme hrať dokonale v defenzíve, aj v ofenzíve, hlavne v momentoch, keď nebude útočiť súper. On totiž bude dirigovať hru."

Kouč River Plate sa tiež vyjadril k účasti Messiho a Neymara v zápase. "Chcel by som, aby hrali obaja. Je to česť nastúpiť proti dvom zo štyroch najlepších hráčov súčasnosti. Takéto zápasy nie sú každý deň, hráči budú chcieť byť v dobrej forme. Trident je brilantný, oni tvoria zápasy. Vieme, že budeme hrať s tímom plných hviezd, ale budeme sa držať našej hry."

Na koniec Marcelo Gallardo zdôraznil, že "nie všetko je tak, ako by sme chceli, ale máme obrovské srdce a túžbu súťažiť. Publikum si to všíma a my cítime ich podporu."

Zdroj: fcbarca.com
Foto: fcbarca.com

galibier

3
2015-12-20 08:00:34

ale nechces.... :-)

Fiko

1
2015-12-20 08:26:44

Nastúpi dnes aj Roberto Baggio či neviete?

romandinho

7
2015-12-20 08:56:39

Proti dvom zo styroch ? Vsak ti styria su predsa vsetci z Barcelony :D

Messi10Neymar

1
2015-12-20 10:20:40

Len potom nech sa pripravi na golovu smršť :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.