Na tlačovej konferencii po zisku titulu pre najlepší klub na svete, Luis Enrique chválil predovšetkým svojich hráčov.

Lepšie výsledky ako sa predpokladalo

"Budúcnosť futbalu je vždy neistá. Vy to zovšeobecňujete. Zakaždým je to čoraz zložitejšie. Vyhrali sme piaty titul, čo bolo aj našim cieľom. Teraz je čas stráviť niekoľko dní s rodinou a potom sa vrátime k našej výzve - k ďalšiemu vyhrávaniu. Ale hráči vedia, aké ťažké je získavať tituly."

Koniec aj začiatok niečo nového

"Našou túžbou je vyhrávať tituly a stále hrať atraktívne. Štýl Barcelony je príznačný pre tých, ktorí majú radi futbal. Je možné vyhrávať, držať sa istých ideí a mať hráčov o takomto profile."

Hráči dozreli

"Sú to úžasní hráči. Všetci sa prispôsobili istej myšlienke aj napriek tomu, že medzi nami nie sú takí hráči ako Puyol či Xavi. Idea však zostala a stotožňujú sa s ňou aj mladšie ročníky. Toto je prevaha tohto klubu. Dva dni dozadu nám Neymar a Messi chýbali a dnes hrali. Je to hodné pochvaly."

River Plate

"Boli odvážni, ale pri našej úrovni je nás takmer nemožné poraziť. Bol to hodný súper."

Vystriedanie Mascherana

"Gestom nám naznačil, že má svalové problémy a nechceli sme riskovať. Nie sú tam žiadne výhovorky. V Španielsku je tiež akékoľvek gesto interpretované zle."

Messi

"Je to líder. Má ochotu súperiť a nech mu to vydrží mnoho ďalších rokov."

Pocity

"Som unavený, ale spokojný. Myslím už na Vianoce a na ďalší zápas."

zdroj: as.com
foto: as.com

saamci

10
2015-12-21 08:11:11

Úplne S ním súhlasím ale myslím si že nemal povedať že V súčasnej forme nás je takmer nemožné poraziť...aj keď je to pravda ale asi to nemal povedať... Visca

Aministrator

1
2015-12-21 09:24:44

napísal takmer a to je 100 % pravda... v podstate ak sami nevypustíme koniec zápasu (depor) nepostavíme Bečko (leverkusen) alebo nemáme fakt smolu v zakončení typu že nedáme gol ani do rána. Tak je veľký problém nás poraziť nás alebo zobrať nám body...uvdiíme žo prinesie Jar na jesen sme velmi nemohli rotovať (logicky) a hráči budú ovela viac unavený ako tomu bolo minulý rok (vieme ako dopadol s jesennou nerotáciou real) tak sád sa nám to nestane.

saamci

0
2015-12-21 13:18:15

ale vieš aj tak to znie hlúpo keď to povie tréner o vlastnom tíme

mizap

14
2015-12-21 08:25:15

Teď jsme nejlepší tým na světě oficiálně, s puncem a s glejtem. A né, že si to někdo myslí a někdo nemyslí. Bravo!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.