Luis Enrique sa zúčastnil tradičnej tlačovej konferencie pred zápasom s Betisom Sevilla. Po Vianociach bolo o čom hovoriť.

Real Betis

"Bude hrať tým istým spôsobom, tak ako by to ani nebol posledný zápas v roku. Máme šancu, aby sme sa našim súperom v tabuľke vzdialili. Pôjde o atraktívny zápas."

Zápasy s výkopom o 16:00

"Tomu takisto neprikladáme veľkú pozornosť. Nemáme na to vplyv, ani o tom nerozhodujeme. Snažíme sa byť konkurencieschopní o každom čase, nemá žiadny zmysel kvôli tomu lamentovať."

Forma tímu po sviatkoch

"Vždy to u vás vzbudzuje vždy obavy, keďže hráte po niekoľkých dňoch voľna. Všetci sa však vrátili oddýchnutí, s túžbou a ambíciami a to ma napĺňa optimizmom."

Denis Suarez

"Dobre som ho videl. V Seville mu chýbali minúty, ale vo Villarreale sa prezentuje veľmi dobre. Môže to byť zaujímavý hráč a je zvažovaný ako posila tímu."

Turan a Vidal

"Vidím, že majú veľkú chuť pomôcť tímu. Od samého začiatku sa do tímu veľmi dobre integrovali a teraz nám zostáva, aby sme sa tešili z ich futbalovej kvality na trávniku. Určite nám pomôžu. Teší ma tiež to, že príležitosť hrať budú mať aj mladí hráči z cantery."

Odíde niekto v januári?

"Taká možnosť existuje. Zvažujeme každý scenár. Môže niekto prísť, môže aj odísť. Vždy môžeme káder vylepšiť. Bude to veľmi dlhý mesiac."

Záujem Realu o Neymara

"Tvorí to štandardnú časť prestupových špekulácií vo svete futbalu. Táto téma ma netrápi."

zdroj: as.com
foto: as.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.