Andrés Iniesta si počas zápasu s Betisom Sevilla oddýchol. Jeho spoluhráči stretnutie doviedli do víťazného konca a Don Andrés zápas komentoval v rozhovore pre BarcaTV.

Ukončenie roku

"Je pekné rok ukončiť takýmto štýlom. O tri dni začneme nasledujúci rok veľmi výnimočným zápasom. Tú trofej je naozaj veľmi ťažké vyhrať. Získať 5 či 6 titulov je veľmi zriedkavé. Nech ten nasledujúci rok je rovnako či dokonca ešte úspešnejší. Zo všetkých titulov mám radosť. Ako kapitán som mal tú možnosť nad hlavu dvihnúť titul za výhru na Klubových majstrovstvách sveta a je to skutočná čerešnička na torte."

Najlepší v súbojoch jeden na jedného

"Každý má inú charakteristiku. Všetko záleží od formy. Ak ste v dobrej dispozícii, všetko ide dobre a hráč má dobré pocity. V tomto tíme je veľa hráčskej kvality a to ma teší."

Vplyv Xaviho odchodu

"Skúsenosti a situácie zažité počas tohto obdobia zapríčinili, že futbal vidíte istým spôsobom."

500 zápasov Lea Messiho

"Vzhľadom na svoju hráčsku kvalitu a na to, čo robí, má veľkú šancu, aby opäť získal Zlatú loptu."

Rekordných 180 gólov za rok

"Pri pohľade na dôležitosť je to niečo druhoradé. Dnes večer bolo najdôležitejšie vyhrať. Ale tá štatistika zostane s nami. Prelomili sme rekord a posnažíme sa udržať ho po dlhý čas."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

mizap

10
2015-12-31 13:40:33

Iniesta: Rekord je druhoradá záležitosť --- Absolutní pravda!

Marian

5
2015-12-31 15:01:03

Rekord sa pokúsime zveľadiť už v 2016, udržať ho po dlhý čas by znamenalo, že MSN bude strieľať menej gõlov.Ak by nikto z tridente nebol dlhodobo zranený,tak ten rekord v 2016 padne.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.