Nolito nakoniec prelomil mlčanie a na poslednej tlačovej konferencii prehovoril o svojej budúcnosti aj špekuláciách o jeho prestupe do Barcelony.

Množstvo výmyslov

"Mám zmluvu s Celtou. Prekážalo mi, že sa hovorilo toľko nepravdivých vecí. Ľudia hovorili, že som sa zranil účelovo, že simulujem, že Celta ma má potrestať, množstvo nepravdivých vecí."

"Volala mi ešte aj moja mama a vypytovala sa ma. Povedal som jej, že trénujem a hrám. Pokiaľ raz z Celty odídem, budem prvým, kto o tom povie."

Netypické zranenie

"S mojim zranením to bolo ako s komiksom Kapitána Tsubasu, kde na to, aby ste dali gól, mali ste 5 možností. S mojim zranením je to také isté. V sobotu som mohol hrať 20 minút, potom tiež... Týkalo sa to zranenia, zle som cez to prechádzal, no jedného dňa ma publikum vytlieskalo. Kvôli tomu som bol s minútami, ktoré som dostal, spokojný a šťastný."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

BarcelonaPolis

12
2016-02-25 22:52:49

Doufám že v neděli dáme Seville aspoň bůra.. To jak se nechávají motat proti Molde. Po roce si vsadim a proč by to neskazili no.:D

okbor

19
2016-02-25 23:34:02

Mimochodom, Leovu "prihrávanú" jedenástku proti Celte sa pokúsili aktuálne napodobniť v Zimbabwe. Ako to dopadlo si môžete pozrieť tu: https://www.youtube.com/...

Mates19

13
2016-02-26 02:19:48

Ono to neni také jednoduché ako sa to vidí :)

arogantaldo

12
2016-02-26 08:46:46

som podpichoval u nas pri pive miestnych madridistov a oni mi povedali ze je jednoduche dat Messimu gol ked sa rutia traja na dvoch a Cech je na zemi.
som povedal ze ale nie je vobec jednoduche takuto situaciu vytvorit nuz a bolo mi vynadane do pipíkov...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.