Celý svet dnes žije El Clásicom. Ujsť si ho nenechajú ani najväčšie hviezdy iných športov, medzi ktorých patrí napríklad aj najlepší basketbalista súčasnosti, Stephen Curry. Ten v rozhovore pre oficiálnu stránku FC Barcelona priznal, že sa už na Gran Derbi nesmierne teší.

Úradujúci najlepší hráč NBA a hviezda Golden State Warriors priznal už niekoľkokrát, že ho futbal zaujíma. Curry taktiež nikdy netajil fakt, že obdivuje Lea Messiho, argentínskeho útočníka a jeho kvality vyzdvihol aj tentokrát, v rozhovore pred Clásicom.

"Milujem sledovanie Messiho hry, pretože nikdy neviete, čo s loptou urobí. Páči sa mi talent, ktorý má," vravel Curry pre oficiálne stránky klubu.

Následne porovnával jeho tím, Golden State Warriors a Leov tím, FC Barcelona. "Videli sme ako hrajú, videli sme, čo predvádzajú v každom zápase. Ich herný štýl je ako ten náš. Radi si posúvajú loptu a na hre sa zúčastňuje každý hráč. Myslím si, že takto nejak bude vyzerať aj ich herný prejav v v El Clásicu."

"Tréner Kerr nám ukazoval nejaké videá futbalových velikánov, najmä Messiho a Barcelony," dodal Curry.

Zdroj: barcablaugranes.com
Foto: archív

Sabuliak

17
2016-04-02 18:49:18

Simpatak . Vie , komu fandit !:)

DonAndres26

2
2016-04-02 19:06:35

Moj najoblubenejsi hrac NBA

Roni957

2
2016-04-02 19:35:53

mam radosť že Curry je fanušikom Messiho a aj Barcelony, pretože aj ja som velkym fanušikom Messiho a Barcelony a taktiež Curryho a Golden State :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.