Podľa obžaloby mal Neymar o podvode pri prestupe do Barcelony vedieť. Teraz sa obžaloba snaží dokázať, že Neymar sa podieľal na zamlčaní skutočnej ceny pri svojom prestupe na Camp Nou.

Španielska prokuratúra tak hviezdu FC Barcelona obvinila z toho, že zakrýval skutočnú výšku nákladov prestupu na Camp Nou. Požaduje, aby sa na súd dostavil spoločne so svojim otcom, matkou a takisto na súd príde vypovedať aj bývalý prezident FC Barcelona Sandro Rosell.

TIP | Messi vyhral súdny spor s denníkom La Razon
TIP | Messi zbavený obvinení!

Celý prípad sa točí okolo sťažnosti, ktorú má na svedomí brazílska spoločnosť DIS. Tá vlastnila 40% práv hráča ešte keď Neymar pôsobil v Santose. Predstavitelia DIS tvrdia, že boli pri predaji Neymara podvedení. Obžaloba sa do prípadu snaží zatiahnuť aj Neymara, keď tvrdí, že ten o všetkom vedel.

Neymar pritom dôkazy súdu poskytol ešte vo februári. Súdny spor v Madride však trvá mesiace. A podľa aktuálnej situácie sa zdá, že tak skoro ani neskončí.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Ladislavvs

31
2016-06-08 13:55:13

Z tohto už mám taký pocit, ako keď v Amerike dali mačku do mikrovlnky a potom zažalovali spoločnosť čo vyrobila mikrovlnku, že nebolo v manuály upozornenie, že mačka nemôže ísť do mikrovlnky. Jednoducho povedané, sa snažia z neho vytrieskať už hocičo, keď tam vidia možné peniaze.

frkmrk

7
2016-06-08 14:58:58

otec, matka a kde su bratia, bratranci, sesternice, svagrovia a ostatna rodina? hanba pre sudy,to mi pripada ako pomsta, ze ho nema real,akbol vinny,tak ho uz mali potrestat, ak nie,nech ich zazaluje za ujmu na cti, lebo kazdy mesiac ho budu otravovat a mozno je to umysel, vystvat ho z barci,ked ho nemame my-real, tak ho nebudete mat ani vy a nech ide do Pariza,hanba ,hanba, NEYKO, drzim Ti palce!!!

Neymito

9
2016-06-08 15:08:00

Co ktomu povedat pride mi to uz ako nejaka telenovela

tomessi

7
2016-06-08 16:31:37

Ti ubohi Spanieli su z Barcy poriadne dosrati ked vymyslaju take nezmysly

muckie

3
2016-06-09 07:48:12

za všetkým je politika Španielsko=Mdrid versus Barcelona=katalánsko. Môj názor.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.