Sergi Samper patrí medzi najjagavejšie hviezdy barcelonskej rezervy a je považovaný za jedného z najtalentovanejších hráčov Blaugranas. Pravdou však ostáva, že pokiaľ sa chce rozvíjať aj naďalej, bude nútený béčko FCB opustiť.

TIP | O Sampera je záujem

Prezident FC Barcelona Josep Maria Bartomeu na štvrtkovej tlačovej konferencii naznačil, že najlepším možným riešením pre Sergiho Sampera je odchod z Barcelony B. Bez rôznych detailov, či návrhov rôznych prípadných klubov to 53-ročný Katalánec zhrnul jasne. Pokiaľ sa mladík chce rozvíjať aj naďalej, musí odísť.

TIP | Samperova budúcnosť spojená s hosťovaním

Bartomeu to pochopiteľne objasnil. "Samper patrí medzi tých hráčov, o ktorých sa klub zaujíma. Jeho vysoké vyhliadky do budúcnosti a formovanie futbalovej osobnosti, spoločne aj s ľudským rozvojom, sa postarali o to, že tréneri dospeli k názoru, že hráč už prekročil limit pre Barcu B."

"Z tohto dôvodu potrebuje Sergi Samper pokračovať v zlepšovaní, a pokiaľ sa mu to nepodarí v prvom tíme Barcelony, najlepšie bude, keď tak učiní v inom klube, s cieľom vrátiť sa do nášho prvého tímu o niekoľko rokov nato," dodal.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es, barcafan-club.com

Messi19

5
2016-07-02 09:42:37

Pravdivé slová, mohol by sa rozvíjať ako Halilović.... do nejakej Valencie/Seville?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.