Hovorca Barcelony Josep Vives obhajoval Lea Messiho a taktiež vysvetlil, že hráč z klubu neodíde.

"S Messim je zaobchádzané nespravodlivo a klub zastáva pozíciu, aby ho chránil. Naše svedomie je čisté a neustúpime. Pozývame ľudí, aby sa pripojili ku kampani. Je to veľmi jednoduché - svoju podporu mu môžete vyjadriť videom, fotkou či ukazujúc rukami jeho číslo," povedal Vives.

"Hovoríme o Messim, chlapcovi, ktorí mal 19 rokov, keď podpisoval tieto zmluvy a bolo preukázané, že vtedy nevedel ako to funguje. Sústredil sa na hranie futbalu a ostatné veci nechal na finančných poradcov, ktorí sa starali o jeho príjmy."

Stojí za pripomenutie, že keď celý prípad začal a finančný úrad upozornil na nezrovnalosti, "Messi zaplatil obrovskú pokutu 50 miliónov eur a stal sa najväčším poplatníkom v krajine."

V médiach sa začalo špekulovať, že Argentínčan má toho všetkého dosť a po vypršaní zmluvy v roku 2018 z Barcelony odíde. "Pravdou je, že sme veľmi pokojní, pretože ani hráč, ani jeho zástupcovia nám nepovedali, že chce odísť. Áno, tieto chvíle sú pre nich ťažké, ale to je normálne," dodal.

TIP | COPE: Messi zvažuje odchod z Barcelony po skončení zmluvy
TIP | Neymar: Futbal bez Lea nie je futbal

zdroj: fcbarcelona.cat

foto: indiatvnews.com

charon1933

17
2016-07-12 16:32:50

Akosi som nepostrehol žiadne kroky ktoré podnikol klub na jeho ochranu. Ovšem ak nepočítam len reči.

jjnovo

10
2016-07-12 17:08:31

Já teda nechci aby to znělo nějak ofenzivně, ale co vlastně může udělat klub víc, než se za něj postavit slovně? Tohle je problém jeho, jeho otce a popř. jeho daňových poradců jo a španělska.

bruno1

17
2016-07-12 17:32:51

V takejto vysokej politike su kontakty nad zakonom. Tak ako Messiho obvinila akurat byvala predstavitelka realu, tak isto Bartomeu mohol diplomatickou cestou oslovit svoje kontakty aby mu z toho pomohli von s nizsim trestom

jokerito

-1
2016-07-13 09:05:42

No ale on ma nižší trest. Resp možno ak sa odvolajú dostane ešte nižší. Keby ho "nadzákonný" Real chcel odpáliť a Barca by nemala šancu podobného vplyvu ako to bolo možno niekedy za Francovej ery, tak by Leo sedel natvrdo.

fofo112

4
2016-07-12 23:46:38

z Messiho pomaly spravili zločinca a to španielom odovzdal najväčšie dane zo všetkých futbalistov laligy,že im neni hanba a hlavne pravníkom FCB,tá jeho obhajoba prišla ako sa hovorí až po funuse.

quentin

3
2016-07-13 09:11:00

Isto má aj Topmanažment FCB kontakty a super právnikov. Prečo nevyštartovali proti tej Perézovej šľapke minim. za zaujatosť a nerozkrútili oni v médiách voči nej štvavú kampaň ako ona a jej úrad voči klubu a Leovi? Tie reči o podpore znejú ako naučená bifľovačka z nejakej tupej učebnice o protokole správania sa futbal. manažérov v krízových situáciách pred médiami!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.