Zdá sa, že presun Luciana Vietta je podmienený aj inými faktormi, než sú tie ohľadom dohôd medzi klubmi či klubom a hráčom. To, aby hral za Barcu si totiž nepraje ani tréner Los Colchoneros. Diego Simeone si jednoducho neželá, aby jeho mužstvo posilnilo veľkého rivala.

Zdá sa, že práve toto by mohlo byť zlomovým momentom v celej veci. Simeone chce, aby sa hráč niekde ešte rozvíjal, zbavovať sa ho teda neplánuje, no taktiež by nerád videl to, aby Barcelone vyhrával zápasy práve na jeho úkor. Sevilla sa tak môže radovať.

TIP | Prezident Atlética vyjasnil situáciu Vietta
TIP | Španielsko: Vietto má namierené do Seville

Navyše je jasné, že by v Andalúzii dostal hráč viac priestoru. Cez MSN by sa Vietto len ťažko presadil v niekoľkých zápasoch v rade v základe, v Madride tak veria, že bude lepšie, ak pôjde do tímu FC Sevilla. Pravdou však stále zostáva, že Barca i tak dúfa, že dokáže situáciu zvrátiť.

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com

0lk0zeman

29
2016-07-26 17:05:23

Pred tým než teraz začnete všetci nadavať na Simeoneho ako to tu byva zvykom tak si spomeňte ako sa viac krát vyjadril, že Barcelona je najlepší klub na svete a že Messi je bezkonkurenčne najlepší
Ale príde mi z jeho pohladu logické že nechce, aby k nám Vietto šiel

dominiq

7
2016-07-26 17:40:28

To sa dalo cakat. Je si vedomí toho, ze Vietto ma velky talent a urcite sa ho nechce zbavovat po jednej sezone. Urcite pojde na hostovanie a je viac nez iste ze to bude Sevilla, kde by dostaval omnoho viac priestoru ako v Barcelone. Tým padom sa otvori cesta Gameirovi do Barcelony. Myslim ze takto by to bolo asi najlepsie pre vsetky strany, kluby aj hraca.

buldozer

-5
2016-07-26 19:53:11

Skoda ze Barca nezobrala Ben Arfu a PSG si ho uchmatlo za smiesnych 10 mil. On by bol mozno i lepsi hrac nez Gameiro.

Kubo11

6
2016-07-26 19:55:57

Ben Arfa išiel do PSG zadarmo, lebo v Nice mu končila zmluva. Ale máš pravdu. Škoda, že sme ho nezískali.

Raketa

1
2016-07-26 21:36:29

Hovorím to stále dokola Goméz je to najlepšie na prestupovom trhu momentálne presne to čo potrebujeme. Chce odísť z Turecka a hľadá si klub, kde si odohrá svoje. Pre mňa hrotový útočník pre Barcu ako stvorený

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.