André Gomes poskytol pre BarcaTV krátke interview, v ktorom rozprával o svojich bývalých a súčasných idoloch. Mladý Portugalčan zároveň prisľúbil, že počas svojho pôsobenia v Barcelone dá zo seba pre dobro tímu to najlepšie.

"Keď som bol malý, veľmi som obdivoval Ronalda 'El Fenomena'​, ktorý hral tu v Barcelone pred prestupom do Interu. Miloval som jeho hru. Zidane bol taktiež dôležitou postavou. Bol mi rovnakým príkladom ako teraz Iniesta alebo nie tak dávno Xavi. Sú to dvaja významní hráči. Teraz mám možnosť užiť si hranie aspoň po boku jedného z nich," vysvetlil.

TIP | Emotívny deň pre rodinu Andrého Gomesa
TIP | Gomes: Ronaldo? Teraz si chcem užívať Messiho

"Mám ešte čo zlepšovať. Sľubujem však tvrdú prácu, pokoru a obetavosť, aby som pomohol tímu. To sú tie najdôležitejšie veci."

"Štýl hry Barcelony je pre mňa najlepší. Neviem sa už dočkať, kedy budem hrať s mojimi novými spoluhráčmi. Útočníci sú najlepší na svete a v zálohe zas veľmi dobrí hráči s množstvom skúseností," dodal na záver.

zdroj: goal.com

video: youtube

dominiq

30
2016-08-01 16:06:03

Spravny pristup. Ak naozaj bude pokorny a tvrdo pracovat, tak sa moze skludom vypracovat na jedneho z najlepsich zaloznikov na svete. Talent na to urcite ma.

Koment

-11
2016-08-01 16:12:08

ZA TIE PENIAZE .... :DD

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.