Josep Maria Bartomeu potvrdil, že k hlavným cieľom Barcy v nasledujúcom období patrí predĺženie zmluvy s Lionelom Messim. Tento návrh bol predstavený aj na zhromaždení vedenia FCB, no a prezidentom potvrdení v katalánskej TV3.

Bartomeu tvrdí, že zatiaľ nie je stanovené poradie, podľa ktorého sa pôjde, možné tak je, že sa ako prvému predĺži zmluva práve Messimu, podľa jeho slov je totiž pre Barcu "životne dôležité, aby Messi pokračoval s nami."

TIP | Klopp: Španielsko? Messi nabehá 4.3 km a dá 5 gólov

O Messiho návrate do Argentíny sa začalo špekulovať už počas leta, keď sa z neznámych zdrojov do éteru dostali informácie o tom, že sa Messi po ukončení zmluvy presunie do Newell´su a svoju kariéru bude pokračovať práve tam.

To však samozrejme nie je založené na pravde a Messi bude s Barcou pokračovať. Pre Bartomeua je to životne dôležitá otázka. "Messi nám dáva vždy viac a viac, jeho prínos je obrovský. Je to hráč, ktorý znova ožíva každý deň a mení sa. Momentálne má skvelú formu," vysvetľuje Bartomeu.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

galibier

21
2016-09-07 14:30:31

Verim ze este predlzi...ved aj v tej reklame sa hovori-ak nieco miluješ,nie je co riesit.Dufam ze bude rozdavat futbalovu radost este peknych par rokov vo farbach klubu ktory z neho spravil navzdy futbalovo nesmrtelnu legendu.Visca el Barca!

123456

1
2016-09-07 23:33:33

Visca el Barca

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.