Luis Enrique podľa avizovaných informácií nebude chcieť s Leom Messim riskovať. Tréner sa tak rozhodol, že definitíva o Argentínčanovi padne až zajtra, reč je samozrejme o tom, či nastúpi v zápase proti Alavés.

V Španielsku sa špekulovalo o tom, že sa konečné rozhodnutie dozvieme už dnes, no túto možnosť Luis Enique vylúčil a plánuje sa rozhodnúť na poslednú chvíľu. Zajtra sa mužstvo stretne a s Luisom Enriquem sa budú rozoberať taktické veci, no a samozrejme príde na rad aj rozhovor s Blchou. V ňom by malo padnúť konečné rozhodnutie, ktoré bude do úvahy brať všetky dôležité aspekty.

Podľa katalánskych zdrojov by bol Astúrčan radšej, keby si Messi oddýchol, no ak dajú lekári Messimu zelenú, tak bude môcť do duelu nastúpiť, no a ako Argentínčana poznáme, tak bude chcieť určite aj hrať. Zabúdať by však nemal na to, že už v utorok 13. septembra je na pláne stretnutie proti Celticu.

TIP | TV3: Vyzerá to tak, že Leo bude hrať

Lucho by radšej Lea pošetril

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com

PAGO

-17
2016-09-09 22:03:31

Ked mu lekari dovolia mal by nastupit lebo po repre prestavke potrebuje zacat snuru zapasov ktore nas cakaju v lige aj v lige majstrov vitazne a spravit si taku pohodicku .

PAGO

-11
2016-09-09 22:03:32

Ked mu lekari dovolia mal by nastupit lebo po repre prestavke potrebuje zacat snuru zapasov ktore nas cakaju v lige aj v lige majstrov vitazne a spravit si taku pohodicku .

jokerito

7
2016-09-10 06:21:49

Nech ide radsej na lavicku a nskoci v druhom polcase tak bude aj leo spokojny ze hral , aj v argentine im trochu zavru huby ze nehral a teraz hra. Tonby bolo tak politicky vyriesene :) plus je tam ta ligamajstrov hned o par dni, tam musi hrat ...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.