Dani Alves na Barcelonu určite nezabudne. Svoje chvíle strávené na Camp Nou pripomenul aj v rozhovore pre časopis ICON.

Messi je najlepší

"Vidieť Messiho v drese môjho tímu na mňa neurobí dojem. Viem, že je jedným z najlepších hráčov histórie. Pre mňa bol vždy jedným zo spoluhráčov, ktorý robil úžasné veci, aby tímu pomohol. Páči sa mi to, ale dojem to na mňa neurobí, je to časť práce. Leo však na mňa robí veľký dojem ako otec."

TIP | United k Suárezovi nepomôže ani megaponuka


Dôchodok

"Keď odídem do dôchodku, pozriem si videá a pomyslím si: 'neuveriteľné, čo je to za talent.' Po mnohých rokoch mojim vnukom ukážem Messiho fotografie a poviem im: 'pozrite sa, to je najlepší hráč v histórii futbalu a ja som pri ňom. Takisto som na tej fotke.'"

Éra Guardiolu

"Som hrdý na to, že som bol súčasťou mužstva Pepa Guardiolu. Pamätám si víťazstvo 5:0 nad Realom. Pozerali sme sa na seba, neveriac v to, čo sa stalo, ale boli sme si vedomí, že sme dokonali niečo veľké. Ukázali sme svetu, čoho sme boli schopní, náš štýl hry, ktorí sme neskôr vypracovali."

Dani už zarezáva v drese Starej Dámy

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Marian

30
2016-11-03 14:00:05

La manita z 2010,ktorú spomína Dani,to je neabudnuteľné víťazstvo nad Realom v prvom clásicu Mourinha proti Barce.Xavi Villa 2x Pedro Jefren.Dominancia vo všetkom,super zápas.3.decembra by sme si mohli súpera znova vychutnať a bude stačiť o 3 góly...

GabrielSVK

1
2016-11-03 17:28:28

Lepší zápas som nevidel. To bola dokonalosť.

galibier

16
2016-11-03 14:51:54

ked si pozeram videa na youtube ako si tito dvaja futbalisti na travniku rozumeli,aka futbalova chemia bola medzi nimi,nato sa treba asi proste narodit,to sa hadam ani natrenovat neda...

Ludo

6
2016-11-03 22:24:52

Alves je velky hrac.....a pre nas nenahraditelny...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.