Katalánsky stopér FC Barcelona Gerard Piqué oznámil fanúšikom prostredníctvom sociálnych sietí radostnú novinu. Jedna z opôr tímu Luisa Enriqueho sa po istom čase opäť vracia a Geriho tak očakávať v hre môžeme už proti Málage.

Koniec čakania pre Piquého. Barcelonský stopér, ktorý mal problémy s členkom po nepríjemnom strete s Davidom Silvom zo súboja Ligy majstrov s Manchestrom City, bude podľa všetkého fit už na nasledujúci duel, ktorý je naplánovaný po reprezentačnej prestávke na 19. novembra na Camp Nou proti Málage.

Sám hráč zdieľal na sociálnych sieťach optimistickú správu z utorkového tréningu v klubových farbách. "Som späť," dopísal k fotografii na radosť priaznivcov Blaugranas.

Piquému bol diagnostikovaný vyvrtnutý členok, pričom FC Barcelona vyhlásila, že tímu bude chýbať tri týždne. Španielsky reprezentant vynechal päť stretnutí, tri v lige, jeden v Champions League a zabúdať nesmieme ani na Katalánsky superpohár. Očakávať v hre ho ale môžeme už o 16:15 v nedeľu.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

galibier

22
2016-11-09 10:18:18

super sprava,verim ze z Umtitim vytvorite na par rokov najlepsiu stopersku dvojicu nielen La ligy ale aj celeho europskeho futbalu.Visca el Barca!

GabrielSVK

13
2016-11-09 11:12:36

Tak kvalitných stopérov je dosť, ale tak dúfam, že Umtiti s Piquem budú patriť medzi najlepších.

cantes

-7
2016-11-09 13:34:11

kurzové sázky - velmi spolehlivé http://dampese.blogspot.cz

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.