Leo Messi vraj nechcel v lete predĺžiť zmluvu, ktorá mu s Barcelonou končí už v roku 2018. Aspoň tak to píše denník Marca a túto informáciu dnes publikoval rovno na svojej titulnej strane. Katalánsky denník Sport však píše, že zo strany madridského periodika ide o pomstu.

Sport situáciu upokojuje, keď tvrdí, že Barcelona nad novou zmluvou pred Argentínčana pracuje a kontrakt bude podpísaný vtedy, keď hráč bude chcieť. Barca aktuálne chce podpísať zmluvy s ďalšími hráčmi do konca decembra a s novým rokom sa bude sústrediť na svoju najväčšiu hviezdu.

TIP | Messi v lete odmietol predĺžiť zmluvu


Dnešnú informáciu na obálke denníka Marca na Camp Nou chápu ako pomstu za to, že nikto z Barcelony nebol prítomný na galavečere Marca, ktorý sa konal 25. októbra. Klub pozvanie odmietol aj kvôli tomu, že cenu za Fair Play dostal Javier Tebas - a to len niekoľko dní potom, čo verejne kritizoval hráčov Barcelony sa udalosti v zápase proti Valencii.

Vzťahy prezidenta LFP a Barcelony po týchto udalostiach značne ochladli a v súvislosti s tým katalánsky klub ignoroval pozvanie denník Marca na odovzdávanie cien pre najlepších hráčov uplynulej sezóny La Ligy. Toto rozhodnutie sa denník Marca dnes snažil potrestať bludným článkom na adresu Messiho.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

s1ck

28
2016-11-14 19:44:08

cena za Fair Play a dostal ju Tebas :D tak toto je moc :D to môžu tú cenu zrušiť .

fofo112

-1
2016-11-15 10:32:20

nechajme to na Leovi,on vie čo robí.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.