Claudio Bravo rozprával pre čilskú televíziu TVN o svojom prestupe do Anglicka. Skúsený brankár trvá na tom, že jeho bývalý klub je omnoho väčší ako jeho súčasný zamestnávateľ.

Porovnanie Barcelony s Manchestrom City

"Z hľadiska rozpočtu sú oba kluby podobné, ale veľkosťou je Barcelona oveľa väčšia. Bol to prestup, ktorý zahŕňa mnoho zmien. Museli ste so sebou zobrať rodinu, naučiť sa jazyk, jazdiť po opačnej strane ulice..."

Pep Guardiola

"Pre mňa je Guardiola najlepší tréner na svete. Je tiež veľmi úprimný. Nerozpráva sa s vami len o futbale, ale pýta sa vás aj na rodinu."

Súperenie s Ter Stegenom

"Bol to skôr problém pre tlač, než pre mňa. Vždy chcete súťažiť a hrať na najvyššej úrovni. Nakoniec tréner rozhoduje o tom, kto bude hrať."

TIP | Bravo posiela Ter Stegenovi odkaz

zdroj: goal.com

foto: barcafa-club.com

fantomas

8
2016-11-15 10:53:10

No tak nemyslím si, že Yayu sa Pep pýta zrovna na rodinu. :D

bloto

5
2016-11-15 12:06:26

Nechapem anglicke media a fans,ktori ho kritizuju,doslova podcenuju..ved on im este ukaze..min. 10 rokov TOP uroven a oni placu za Hartom :D

GabrielSVK

1
2016-11-15 19:00:16

Asi sa im nepáčia tie jeho "rozohrávky", keďže Bravo je technický typ brankára a nie ako Hart, ktorý každú loptu odkopával ďaleko do "kukurice", a anglická liga je predsa len viac fyzická ako "technická".

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.