Reprezentačné prestávky naháňajú fanúšikom strach, pričom najčastejšie si to odnášajú najsilnejšie európske kluby, ktoré majú v národných výberoch najpočetnejšie zastúpenie. Ich tvrdosť na vlastnej koži opäť pocítil aj Real Madrid, ktorý pred madridským derby a El Clásicom prišiel o ďalšieho dôležitého hráča.

Zinedine Zidane má ďalší dôvod na vrásky na čele, počas svojho pobytu v španielskom reprezentačnom družstve sa totiž zranil Álvaro Morata. Biely balet na svojej oficiálnej stránke oznámil, že "po zdravotnej prehliadke po stredajšom tréningu bolo nášmu hráčovi v nemocnici Hospital Universitario Sanitas La Moraleja diagnostikované zranenie dvojhlavého stehenného svalu druhého stupňa". Futbalista tak bude chýbať najmenej mesiac, čo tak v praxi znamená, že vynechá nadchádzajúce madridské derby i prestížne El Clásico, ktoré je naplánované už na 3. decembra. Francúzsky manažér sa navyše stále nemôže stopercentne spoľahnúť na nepripraveného Karima Benzemu.

Berúc tak do úvahy, že Morata vynechá minimálne štyri týždne, španielsky internacionál by mohol zaznamenať návrat na Majstrovstvách sveta klubov v Japonsku, kde Real odohrá svoje zápasy 15. a 18. decembra. Všetko však nasvedčuje tomu, že uplynulých sedem súbojov vynechá, čo by tak znamenalo, že Real by sa naňho nemohol spoľahnúť v lige proti Atléticu na Calderóne, Sportingu na Bernabéu, Barce na Camp Nou aj Deportivu na El Chamarín, chýbať bude aj proti Sportingu a Dortmundu v Lige majstrov a zmešká aj duel Copa del Rey proti Cultutal y Deportiva Leonesa.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

Mascherano

34
2016-11-17 12:14:43

Rýchle uzdravenie prajem :)

Rick

top komentár
47
2016-11-17 12:17:22

Ale veď podľa Del Bosqueho sa hráči vracajú z reprezentácií do svojich klubov v lepšej kondícii a forme :D

IronGuru

5
2016-11-17 14:42:40

Skoda, Moratu mam rad, je to taky zralok v pokutovom uzemi, paci sa mi jeho styl hry ale hlavne z Juventusu. V Reale ho uz bohuzial nesledujem, ale tipujem ze svoj styl nezmenil.

bruno1

-3
2016-11-17 15:39:12

V reale je penaldov lokaj

aguero

-3
2016-11-17 21:51:12

Zase sa budem opakovat, ale hlavny faktor preco sme nevyhrali uz tri roky ligu aj ked sme na to ocividne mali, boli zraniena, a je to tu zase, permanentne zraneni hraci zo zakladu a to o pocte min 4. najlepsie vzdy pred zapasmi s najsilnejsimi tymami. GG

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.