FC Barcelona včera zaváhala na domácej pôde, keď bez Lionela Messiho a Luisa Suáreza nedokázala prekonať oslabenú Málagu, aby sa následne body po bezgólovej remíze delili. V mixzóne svoje sklamanie neskrýval Sergio Busquets.

"Skúšali sme to tisíc a jeden raz. V druhom polčase sme boli nebezpeční, chýbal nám však kúsok šťastia. Málaga sa usadila hlboko v poli a vyčkávala, vedeli sme ale, že budú hrať na piatich obrancov. Takéto zápasy sú vždy obtiažne, nevytvorili si ani jednu šancu, no pravdou je, že boli skvelí v defenzíve," vravel Busi.

TIP | Barca 0 - 0 Málaga: Hodnotenie hráčov

Aj napriek absenciám dvoch kľúčových hráčov, Messiho a Suáreza, sa Busquets nechcel na nič vyhovárať. "Messi a Suárez patria medzi hráčov s najväčším vplyvom, takže áno, je jasné, že vám chýbajú, avšak nie je to výhovorka, pretože máme aj iných hráčov."

Pri Leovi, ktorý pred duelom zvracal, a na poslednú chvíľu ho tak v nominácii nahradil Aleña, a Iniestovi, ktorý pre dlhodobé zranenie stále chýba, nastúpil španielsky reprezentant včera s kapitánskou páskou. Sergiovi sa navyše podarilo pripísať si jubilejný 400. štart.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

enny

top komentár
41
2016-11-20 13:38:16

Zaujímavé by bolo, ak by sa do tejto diskusie zapojil aj sám Lucho. To by bolo otázok, ponaučení a nadávok. Prinajlepšom by skolaboval systém. V tom horšom prípade Lucho.
12 kôl, strata štyroch bodov. Sme za súperom, ktorý nám večne pije krv a stúpa na päty. Fanúšikov ovládla panika, nedôvera, sklamanie, zlosť.
Aj mňa to mrzí. Ťažko sa pozerá na takéto zápasy. A to ťažšie ešte len príde. Barca je zatiaľ tam, kde je. No ešte nie je koniec.
Máme hráčov čo na to majú, vedia na čom sú a ako to musí ísť ďalej, ak chceme pomýšľať na titul. A vedia to aj oni.
Noví hráči, zranenia, zohratosť tímu a potom samozrejme aj psychika.
Kritizujme sa po sezóne. A aj keď dopadne zle, nebude to prvý ani posledný krát. Pribudnú čísla v tabuľke, ale Barca bude patriť ešte vždy k najlepším.

sany

0
2016-11-21 23:26:55

Mame jeden volny listok na el clasico, nechceš isť enny?

quentin

7
2016-11-20 13:45:49

Podľa mňa je najdoležitejšie, aby Lucho s hráčmi zapracoval na zohratosti. Lebo jedna vec je im vštepiť do DNA štýl hry FCB a druhá, zohratie hráčov medzi sebou. Verím, že to bude znova výborné. Ďalším faktom je, že nás majú všetci prečítaných. Ak sa teda nebude meniť štýl našej hry, platí len zamakať na zohranosti hráčov.

Barca16

7
2016-11-20 14:16:46

Všetci vieme čo sa stalo v sezone 14/15 po zápase na Anoete. Dufam, že chlapci to prekliatie na Anoete zlomia a v El Clásicu vyhrajú aj ked nevyzera to momentalne dobre ale potrebné je treba vyhrať aj v Celticu. Visca el Barca!

bruno1

9
2016-11-20 18:55:31

Kolko anoet este musi prist? Nestacilo vigo, city, ci alaves?

anko1963

5
2016-11-20 18:32:52

Našich súperov máme prečítaných snád lepšie ako oni nás, hrajú stále to isté ( česť výnimkám ) takže to asi nie je o čítaní. Niekedy nám chýba len troška šťastia lebo herne v drvivej väčšine zápasov ktoré nevyhráme aj tak dominujeme.

123456

8
2016-11-20 19:20:57

A čo tak začať hrať futbal . Používať krídla a zrýchliť hru. To si všimne každý fanúšik . Volá sa to snaha. A potom nikto nebude nadávať. Povieme si (smola) ono to už raz príde.
Problém je že náš štýl hry už poznajú aj v Štúrove. Len Lucho je tvrdohlavý. Obávam sa zápasu s Realom. Budem rád keď bude remíza. Bohužiaľ nám to teraz nejde. Nehráme ako celok.

123456

5
2016-11-20 19:29:54

Sergi Roberto spomína (prakticky bránili všetci desiati).
Nájde sa jeden hráč s Barcy čo vie streliť na bránu s 20/25 metrov ????????????????????????? Niekedy mám pocit že pozerám hokej bývalú zbornú . Tiež to tlačili až do brány za každú cenu. Efektivita hry ? Som fanúšik Barcy ale treba si pozrieť Atlético - Real. Nie štastie a kryvdu ale spôsob hry a nasadenie. A to je to čo nám chýba.

123456

9
2016-11-20 19:36:09

V kabíne treba zvýšiť hlas a pritvrdiť. Lebo jedna prehra a končíme .Ten teplý balet už potom nikto nedobehne. Pripomínam ,že v odvete Real má doma Barcu a aj Atlético.
Aj tu majú šťastie.

Fazy

2
2016-11-21 12:22:44

Lucho mi pripadá ako keby mu sem-tam nedochádzalo, že v LaLige prakticky neexistuje slabé mužstvo. Zo zostavou proti takýmto mužstvám stvára doslova harakiri. Nevyplatilo sa mu to už proti Leganes a teraz zasa. Postaví mužstvo, ktoré nie je absolútne zohraté a niektorí jednotlivci sú úplne z formy, iní zasa si myslia, že v takej zostave sú jedinými, ktorí niečo hrajú a preto o kolektívnom duchu mužstva v takomto zápase nemôže byť ani reči. Konkrétne Digne, to je absolútne nulový hráč, ktorý nepozná inú prihrávku aj keď je pred šestnástkou ako na stopéra alebo brankárovi. V sobotu ma poriadne vytočili !!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.