Manažér aktuálneho škótskeho majstra zo Celticu, Brendan Rodgers, v rozhovore pre Daily Express hovoril o tom, čo musí spraviť jeho mužstvo, aby porazilo Barcelonu. Oba tímy sa vo vzájomnom súboji stretnú už v stredu.

Manažér The Bhoys verí, že sa jeho družstvo víťazstvom nad Kataláncami opäť zapíše do histórie. Celtic po prvom tohtosezónnom stretnutí proti Barce odchádzal z Camp Nou so zahanbujúcim debaklom po výsledku 7-0, v domácom prostredí sa však jeho sila niekoľkonásobne znásobuje.

"Je to tak, ako to má byť. Každý zápas je odlišný. Pokiaľ zavítate do nášho kotlu, hrá sa vám inak. Barca to už zažila, dobre sú si vedomí toho, ako to je náročné. Dúfajme však, že s tímom, ktorý sme tu za ten krátky čas vybudovali, nebudeme odkázaní na čakanie na to, čo spraví súper," vravel bývalý lodivod Liverpoolu, ktorý mal tú česť koučovať aj Luisa Suáreza.

Rodgers aj napriek neúspešnému úvodnému duelu skupiny C verí, že jeho celok je schopný byť zverencom Luisa Enriqueho viac než len vyrovnaným súperom. "Musíme byť v prvom rade agresívni. Vieme, že majú niekoľko hráčov, ktorí patria medzi najlepších v histórii, musíme s nimi ale držať krok, uvidíme, ako sa s nimi popasujeme v ich tesnej blízkosti. Je skvelé, že cítime šancu na víťazstvo. Je to známka toho, akým smerom sa klub uberá."

TIP | Rodgers: Suárez je najlepší na svete

Zdroj: goal.com
Foto: goal.com

triton

1
2016-11-21 15:21:43

bla bla bla

GabrielSVK

-1
2016-11-21 15:53:51

Zase budú betónovať ako vždy...

bloto

-1
2016-11-21 18:04:17

kto proti Barce "nebetonuje"? myslim,ze sa vzchopime a dostaneme sa do ciastocneho tempa pred El Clasicom..aj ked Celtic fans su sialenci a dokazu muzstvo vyhecovat...budu chciet hrat a snad sa otvoria +Leo a Suarezko su spat tak snad muzstvo napravi poslednu posranu sobotu

mikimi122

4
2016-11-21 18:13:05

Nebetónuje Real, Atletico Madrid, Bayern, PSG, Manchester City, Juventus, atď.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.