André Gomes sa v lete takmer stal hráčom Juventusu. Nie je pritom žiadnym tajomstvom, že Portugalčan uprednostnil Barcelonu pred Realom Madrid, no teraz sa dozvedáme, že jeho budúcnosť mohla kľudne pokračovať aj v Taliansku. Rozprával o tom športový riaditeľ Valencie Jesus Garcia Pitarch.

Valencia už s Juventusom viedla rokovania, no akonáhle sa do hry zapojila Barcelona, Gomes dvakrát nepremýšľal. Myšlienku prestupu do Talianska hodil za hlavu a miesto toho si vybral Camp Nou, čím sa však Netopierom zmarili plány na podpis Simeona Zazu. "Zaza je hráč, ktorého sme sa tento rok v lete snažili získať, ale nepodarilo sa nám to, pretože jeho príchod závisel od toho, či sa André pridá k Juventusu. On ale chcel ísť do Barcelony," prezradil.

TIP | Gomes: Nemôžem byť šťastnejší

André Gomes sa pripojil k mužstvu Luisa Enriqueho za 35 miliónov eur a spolu s ním odišiel z Mestally takisto Paco Alcácer. Garcia Pitarch hovorí, že španielskeho útočníka pustiť nechcel. "Peter Lim (majiteľ Valencie, pozn. red.) sa stretol s Barcelonou a neskôr prezidentke Layhoonovej povedal o ich ponuke. Po rozhovore so mnou ho však predať nechcela. Alcácer bol jedinou deviatkou, ktorú sme mali, takže nebol nato ten správny čas, inak by to znamenalo problém. Konalo sa niekoľko stretnutí, na jednom z nich som bol aj ja, a Paco so svojimi agentmi požiadali o prestup. Každý, kto tvrdí niečo iné, klame," dodal športový riaditeľ Los Che pre Plaza Deportiva.

zdroj: sport-english.com

foto: footballaustralia.com

fantomas

7
2016-12-09 08:21:24

Ako, že Valencia nemala druhého hrota? Veď predsa tam bol a stále je aj Rodrigo..

Dr-QQ

3
2016-12-09 10:45:08

A mali už vtedy aj Santi Minu.

Patland

5
2016-12-09 12:36:44

Myslím že Gomes má u nás před sebou velkou budoucnost, je to velký příslib a jsem moc rád že neskončil v Realu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.