FC Barcelona Real Sociedad zdolala aj v odvete na Camp Nou a postúpila tak do semifinále Copa del Rey. Tréner Blaugranas mal po víťazstve nad ťažkým súperom radosť.

Analýza zápasu

"Od samotného úvodu išlo o veľmi ťažký zápas. V oboch stretnutiach nás Real Sociedad donútil ukázať maximum našich možností. Som veľmi spokojní, pretože Real je jedným z najlepšie hrajúcich mužstiev v Španielsku. Ak mužstvá, ktoré od samotného úvodu zakladajú na vysokom presingu a majú sily, vždy nás to stojí veľmi veľa. V druhom polčase sme sa lepšie rozhodovali, pred bránkou súpera sme boli efektívnejší. Postup sme si zaslúžili. Teraz musíme počkať na žreb."

Mascherano

"Myslím, že je v dobrej forme. Má trochu boľavý sval, chcel pokračovať v hre, ale na rozhodovanie som tu ja. V defenzíve sme boli solídni a preto sme zo strany súpera až také veľké ohrozenie nevideli."

TIP | Barca - Real Sociedad: Semafor


Messi

"Môže hrať ako sa mu len páči. Ak sa nám hra nedarí, vtedy sa stiahne do stredu a pomáha nám v tejto oblasti. Ak má Leo loptu, spoluhráči vedia, že sa musia hýbať, pretože lopta sa k nim dostane. Tak sa vlastne zachovali Aleix aj Denis."

Finále proti Celte?

"Nebudem originálny, nemám ani zámer sa týmito banalitami zaoberať, ale chcel by som finále Barca-Celta. Ak by sme zvíťazili, bol by som spokojný. Ak by sme prehrali, tešil by som sa z tohto faktu."

Žreb

"Na papieri sú najväčšími mužstvami Atlético a Real, ale tak hrajúcu Celtu by som nestaval do nižšej pozície. Alavés je na druhej strane príjemným prekvapením."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Grendo

25
2017-01-27 09:20:58

Messi mal prsty vo všetky góloch Barcy...ach jaj...

arogantaldo

top komentár
45
2017-01-27 09:34:50

zlatej lopte sa v Penaldovej vitríne musí za Leom velmi cniet

gabo7

11
2017-01-27 09:38:39

V defenzive sme boli solidni,ani by som nepovedal. Asi bol na inom zapase. Oba goly boli po skolackych chybach.

tomessi

7
2017-01-27 09:49:51

Presne to pomenoval, hrame na maximum ked sme prinuteni, to je velka pravda o sucasnej Barce, ale minulu sezonu sme takto prisli o treble

tomessi

5
2017-01-27 10:00:40

Zreb je v podstate jasny, finale s Celtou viac ako pravdepodobne, aj ked v madride budu zrejme robit vsetko pre to aby Barca vo finale nebola... zase s nimi vydrbeme totalnym futbalom :-D uz sa tesim na vypiskanie hymny a toho ich kralovskeho saska vo finale :-D visca el Barca, visca Catalunya!!!

emiliano

6
2017-01-27 12:39:30

Inkasované góly: Ten prvý, bola to chyba, že Umtiti a Gerard stáli ďaleko od seba a vnikol tam hráč, ale chyba sa stávajú. Ten druhý ma mrzí, lebo chyba pri ňom sa opakuje - center sprava, nabieha hráč medzi Umtitiho a Gerarda a nik ho neblokuje. Podobne sme dostali gól hlavou od Aduritza a podobne od Ramosa v EC. Hráč nemôže byť voľný, ak by ho niekto aspoň atakoval, nemohol by presne hlavičkovať.

Maxmilian

0
2017-01-27 15:18:01

Ty máš koľko rokov? Normálne povedz, lebo tvoje komentáre ma asi najviac baví čítať, ty to vieš tak krásne odborne napísať ala borbely :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.