Andrés Iniesta je práve tým hráčom, ktorý by mal zmluvu s Barcelonou predĺžiť do konca tejto sezóny. Obe strany sú ponorené do rokovaní, výsledok na seba nenechá dlho čakať. Barcelona však už teraz vie, čo bude barcelonská legenda robiť po tom, čo zavesí kopačky na klinec.

Denník Sport uvádza, že katalánsky klub svojmu kapitánovi stihol predstaviť podmienky nového návrhu zmluvy. Teraz sa čaká na vyjadrenie Iniestu, ktorý túži po pokračovaní v kariére na Camp Nou. Podľa dostupných informácií, Andrés by mal svoj pobyt v Barcelone predĺžiť o dva roky. Podstatné je však to, že klub si želá, aby Iniesta zostal v Barcelone pracovať aj po skončení aktívnej futbalovej kariéry.

TIP | Alvaréz: Unzue môže byť jeden z najlepších


Madridský denník Marca dopĺňa ďalšie informácie - Andrés má na stole ponuku od klubu, prostredníctvom ktorej mu Barca ponúka funkciu jedného z členov skupiny ľudí, ktorí budú zodpovední za La Masiu. Don Andrés je pritom dokonalým príkladom toho aké hodnoty by mal absolvent La Masie vyznávať.

Klub tak s Iniestom ráta aj po skončení jeho kariéry a Iniesta už o tom bol upovedomený. Predstavenstvo chce, aby bol lídrom nového projektu La Masie. Denník Marca dodáva, že pôjde o nezvyčajný projekt, kde budú žiaci formovaní nielen po futbalovej, ale aj po osobnostnej stránke. A úprimne, viac hráčov ako Iniesta by sme všetci privítali - geniálny futbalista, skvelý človek.

zdroj: sport.es marca.com
foto: sport.es

Maxmilian

14
2017-03-16 17:57:45

Minule ste tu pridali článok, že by mal dostať doživotnú zmluvu. Proste takú, že bude hrať dovtedy, dokým bude vládať, dokým mu budú sily stačiť a kým sa sám nerozhodne, že už má dosť.

Vendeta

16
2017-03-16 18:08:25

"geniálny futbalista, skvelý človek" presne to na neho sedí :)

blauigrana

7
2017-03-16 18:45:21

OT. Ohladom Unzueho podla mna tento styl BArcelony nieje zly len ho treba hrat rychlejsie ako to zahrali v druhej casti uspesnej sezony ked Barca s Luchom vyhrala vsetko

quentin

6
2017-03-16 19:23:48

blauigrana, absolut súhlas. Chýba len rýchlosť. No a, úprimne, chýba kreativita zálohe a výbušnosť smerom dopredu. Ak toto zvládnu, tak MSN zabudne, že sa hrá aj na vlastnej polovici ihriska:D Visca!

quentin

6
2017-03-16 19:26:57

...a Marc bude počas zápasu predávať grilovať a predávať vychýrené nemecké klobásky a čapovať pivo:D Potom ale bude chcieť navýšiť plat, čo pri takom predaji nebude problém:D

abstinent

4
2017-03-16 19:27:27

Madridský denník Marca dopĺňa ďalšie informácie
ked som precital tuto vetu tak ma jeblo

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.