Zdá sa, že Barcelona má po letnom prestupovom období na prestupom trhu nevybavené účty. Katalánsky veľkoklub tak trh prečesáva opäť. Nevylučujú sa ani januárové príchody.

Technický riaditeľ FC Barcelona Robert Fernandez bol v utorok prítomný na zápase medzi Bazilejom a CSKA Moskva a zároveň plánoval navštíviť aj zápas Lyonu proti Evertonu. Cieľom je skautovanie tvorcu hry Nabila Fekira, ktorý je prestupovým cieľom Ernesta Valverdeho. Ten by sa počas zimy rád zbavil niektorých nadbytočných hráčov vo svojom tíme.

Odchod sa očakáva v prípade hráčov ako Arda Turan, Thomas Vermaelen či Aleix Vidal, no katalánsky klub plánuje priviesť posily, za ktoré by nemusel vyhodiť obrovskú finančnú čiastku.

FC Barcelona má príklady akým smerom by sa v prípade prestupov mala uberať. Veď ter Stegen, Umtiti či Semedo podávajú skvelé výkony. Robert Fernandez sa spolu s Guillermom Amorom pozreli na niekoľko hráčov po celej Európe aj osobne. Na prestupovom zozname nájdeme mená ako Leon Goretzka zo Schalke, Timo Werner a Dayot Upamecano z Lipska či Jonathan Tah z Leverkusenu.

Aktuálne sa spracúvajú reporty o hráčoch ako Gelson Martins, Bruno Fernandez a Andre Silva či Manuel Akanji a Aleksander Golovin. Na druhej strane je Phillippe Coutinho stále na vrchole prestupového zoznamu. Po odchode Neymara do PSG je práve hráč Liverpoolu absolútnou prioritou. V januári však zrejme nepríde, keďže do Ligy Majstrov s Kataláncami túto sezónu zasiahnuť nemôže.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Michal017

18
2017-11-03 11:10:27

https://instagram.com/... Tohle je to, co potřebujeme. :)

sid1

10
2017-11-03 11:21:16

Presne, 222m za neyamara investovat do spolocnosti co sa zaobera vyskumom klonovania :-)

bruno1

6
2017-11-03 14:29:51

staci aby Iniesta mal syna a dal ho na futbal. Geny tam budu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.