Kormidelník prvého tímu FC Barcelona Ernesto Valverde sa pred zajtrajším stretnutím s kanárskym Las Palmas zúčastnil tradičnej tlačovej konferencie. Txingurri prispel pred dvadsiatym šiestym kolom La Ligy Santander viacerými zaujímavými názormi.

Quini

"Je to obrovská strata, to, ako na ňu reaguje futbalový svet, je pochopiteľné. Bol to rodený ostrostrelec, hoci žijúci v úplne inej dobe, no zdrojom inšpirácie najmä pre svoje ľudské vlastnosti. Bola to nesmierne blízka, príjemná a veselá osoba. Jeho rodine vyjadrujem svoju plnú úprimnú sústrasť."

"Bol to fantastický strelec, neustále na správnom mieste a so skvelou technikou. Niekoľko ráz získal ocenenie Pichichi. Typovo sa najviac podobal asi na Luisa Suáreza."

Madrid

"Až do chvíle, keď povie matematika niečo iné, nemôžeme z hry o titul vylúčiť žiaden klub."

Las Palmas

"Las Palmas sa nachádza v komplikovanej situácii, je v zóne zostupu. Keď ale prišiel Paco, boli na tom ešte horšie, teraz sú len jednu výhru od toho, aby z nej vystúpili. Ide im o veľa a súčasný stav pre nich nie je príjemný."

"Koncentrovať sa na stretnutie s Las Palmas nie je až tak náročné. Koniec koncov, tri body proti Atléticu nemajú o nič väčšiu hodnotu ako tri body z Las Palmas. Pokiaľ nevyhráme zajtra, na nasledujúcej nedeli vôbec nezáleží."

"V tomto kole sa na nás vypomstil kalendár. Sezóna je nevyspytateľná, to iste, no pred sebou máme náročnú cestu, hráme vo štvrtok, potom opäť v nedeľu, a to o šestnástej... Tentoraz však ide o dva ligové zápasy, súboje tej istej súťaže."

Luis Suárez

"Všetko sa uvidí zajtra, všetko v ten správny čas."

Atlético Madrid

"Atlético musí triumfovať taktiež. Isté je, že my sme zatiaľ nevyhrali vôbec nič, fakt je, že je jedno, kedy získate body, na to, či získate titul, to nemá žiadny efekt. Do konca nám ešte ostáva veľa, pretože Atlético je v skvelej forme a v súčasnej sezóne odvádza skvelú robotu."

Ter Stegen

"V aktuálnom ročníku je pre nás veľmi dôležitý, rovnako tak je však nesporne kvalitný Cillessen. Obaja sú na fantastickej úrovni, patria medzi najlepších gólmanov sveta."

Dembélé

"Po kondičnej stránke je na tom dobre. Záleží však na konkurencii a na tom, či hráč v dobrých okamihoch pokračuje, alebo nie. Musí sa udržať v dynamike, usilovať sa musí o to, aby bol rozhodujúci v útoku a poctivo si plnil i svoje roly v defenzíve. Krôčik po krôčiku sa do neho dostáva to, čo od neho žiadame."

Piqué

"Pokiaľ hrať bude, je to preto, lebo bude dostatočne pripravený. Neplánoval som vystriedať ho, ale bol obeťou tvrdého stretu, ktorý však nemal nič spoločné so zranením zo zápasu s Espanyolom. Nebolo na tom nič zvláštne."

Semedo

"Ďalšími variantami na pravý kraj obrany sú Aleix Vidal či André."

Zdroj: md
Foto: md

SamSon

14
2018-02-28 18:35:52

Andre?

Vicky

8
2018-02-28 18:41:53

André?????

MSDC

7
2018-02-28 18:43:18

andre gomes

jipi

3
2018-02-28 19:06:38

Dufam že sa pomýlil

Jackopz

4
2018-02-28 19:36:27

Nemyslím si, na začiatku sezóny ho tam raz alebo dvakrát postavil. Ono sa to dá predstaviť v zostave 3-3-4 kde by Dembélé využíval svoju rýchlosť a lietal zo zálohy do útoku a centroval na Luisa s tým že Gomes by od zálohy ku obrane obťažoval protihráčov. To mi príde asi jediná vec ktorú on vie so svojimi fyzickými parametrami i keď táto varianta je dosť nešťastná a pravdepodobne aj najhoršia.

maryann

5
2018-02-28 20:26:34

No,nebude konecne prihravat dozadu...bude tam len Ter Stegen...

bruno10

1
2018-02-28 23:42:17

V nedelu boj o titul a nam dali zapas o den neskor ako atletom a este k tomu cestujeme do najvzdialenejsej casti spanielska. Nahoda?

kofi

0
2018-03-01 07:17:25

mam rad valverdeho ale stale sa snazim pochopit ake plany ma s Andrem. raz je v zaklade, potom je na tribune, potom v nominacii. myslim si ze skoro vsetci fanusikovia by ho najradsej nechceli v barce

Fazy

1
2018-03-01 08:20:24

André??? To snáď nie. Dúfam že myslel iba hypoteticky, ale prakticky ho nepostaví, lebo ma trafí šľak s toho portugalského dreveňáka. Už dávno ho mali kopnúť do riti a predať, aby z neho bol aspoň finančný osoh.

frkmrk

2
2018-03-01 08:27:59

Asi sa potrebuje Gomes golovo presadit, tak ho dal do obrany, kde kludne moze prekvapi T Stegena,

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.