FC Barcelona dokázala na Sánchez Pizjuán vybojovať remízu 2:2 v úplnom závere stretnutia. Cenný bod z ťažkého zápasu tréner FC Barcelona hodnotil pozitívne.

Zhodnotenie

"Prvý polčas bol dosť vyrovnaný. Po štandardných situáciách súper zaútočil z niekoľkých brejkov, ale my sme takisto mali dobré gólové možnosti. V druhej polovici vďaka záložníkom a rýchlosti v útoku Sevilla išla do vedenia 2:0. Následne sme zariskovali, mohli sme inkasovať na 3:0, ale podarilo sa nám remizovať. Tak to býva. Najprv sme strelili kontaktný gól a potom trafil aj Leo."

Viera

"Verili sme, že sa nám podarí streliť prvý gól. Krajní obrancovia hrali vysoko, blízko pokutového územia Seville... Vďaka tomu sa nám to podarilo."

Brejky Seville

"Na trávniku nenechávame veľa miesta. Rýchle inkasovanie druhého gólu malo na nás veľký vplyv. Nedokázali sme kontrolovať rýchle protiútoky súpera, stávalo sa nám to už v priebehu sezóny."

Messi

"Plánoval som, že bude hrať, ale je pravda, že cíti bolesť. Nejaký ten čas nehral a potreboval to. Zakaždým je rozhodujúci, ak sa dotkne lopty, vieme o tom. V tomto zápase sme videli po trochu zo všetkého."

Messidependencia

"Všetky tímy sú iné s Messim a bez neho. Nebudem komentovať poslednú prehru Argentíny..."

Kráľovský pohár

"Tento zápas nám poslúži ako príklad pri plánovaní finále Copa del Rey."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

el_dominiko

13
2018-04-01 10:12:21

Je smutné, že Barcelona bez Messiho nič nedokáže.

fofo112

2
2018-04-01 10:49:08

ja to nechápem,Leo je výnimočný hráč,ale aby FCB bolo až tak závislé na ňom niečo nie je v poriadku hlavne nákupy hráčov Paulinho vyšlo mu pár zápasov ale teraz dlhodobo nehrá nič,Semedo super hráč neviem prečo nedostáva dôveru trénera,Umtiti ako skvele začal, tak posledné zápasy hrôza teraz má v hlave len prachy a zrejme MU , a z nákupu Arthura mám tiež obavy nadávate poniektorí na Rakiho ale ten si svoj štandart odvedie spolu s Busim. Ved Leo bude len starší a nemôže donekonečna ťahať celé mužstvo ak si chce ešte päť rokov zahrať na vrchole,jednoducho treba s tým čím skôr niečo robiť. Popredať nepotrebných hráčov a mužstvo doplniť kvalitným stoperom a založníkom. Iniesta sám cíti,že už mužstvu nedáva to čo roky dával a preto uvažuje o odchode. A nakoniec Dembele tento hráč za tie prachy ma neuveritelne sklamal,ked si predstavim jeho ročník napr. Saneho, ten má neuveritelný hráčsky potenciál.

Federer

7
2018-04-01 10:50:56

Nesúhlasím - dokáže. No s Messim ešte omnoho viac. A to je rozdiel. Nedegraduj Barcu na priemerné mužstvo ! Chýbal Busquets napríklad. Ktoré mužstvo bez Messiho a Bussquetsa by nemalo problém ? Treba rozmýšľať o náhrade za Busquetsa-rozhodujúci východzí bod v obrane i útoku. Ak takého nájdme (nepoznám nikoho ako on) radšej predať 3 útočníkov (nemyslím hviezdy útoku) a kúpiť-

Federer

4
2018-04-01 10:52:44

foto 112 : čo to tu trepeš ? Odkiaľ vieš že Umtiti má v hlave len prachy atď. To máš správy z vesmíru ? My všetci tu len hádame a píšeme názory ale v podstate nevieme NIČ zo šatne ! Tak sa treba mierniť. A FANDIŤ !!!

Teo07

3
2018-04-01 14:55:14

Fandil som Barçe dávno pred Messim, budem aj dlho po ňom. Ale treba si priznať jednu vec. Po jeho odchode príde katastrofa. Závislosť na Messim je nenormálna. Nikto sa mu ani len nepribližuje. A bojím sa, že sa bude hrať len o poháre.

fofo112

2
2018-04-02 19:50:09

federer,prečítaj si 5 náhrad za Umtitiho a to, že mu barca odmietla vysoký plat,vieš ja čítam dopredu,tebe to zrejme robí problem tak trepeš tu jedine ty.

Radovan

3
2018-04-01 11:29:22

vcera nam chybal hlavne busquets..ved sevilla davala protiutoky jak na beziacom pase...bez messiho sme zvladli zapas v malage, argentina zvladla proti talianom...takze sa da aj bez neho i ked vcera to bola naozaj bieda ale verim ze finale proti seville ak zahrame s full zostavou tak im dame goly skor (v niektorych castiach zapasu bola ich obrana a zaloha pomerne priechodna ale nasi hraci to vzdy dakou zlou nahravkou dodrbkali) a nedovolime tolko protiutokov

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.