Ernesto Valverde po stretnutí s Leganés hodnotil situáciu vo svojom kádri. Rovnako tak sa však vyjadril ku boju o titul a prípadnej "uličke slávy" od Madridu, ktorú Zidane odmieta. 

Tím sa šetril

"Odohrali sme skvelý prvý polčas, bez známky slabosti, mali sme množstvo šancí. Uvedomujem si, čo nevedome robíme, družstvo trochu stráca rytmus. Už sa nám to stalo aj predtým, máme zo súboja skvelý pocit, a potom príde takáto chyba. Dvojgólový rozdiel nie je definitívny nikdy, pozrite sa len na zápas so Sevillou. Za stavu 2-1 sme boli na pokraji ďalšej chyby. Som oveľa spokojnejší, keď ostávame v tempe, pretože napokon sa vám to vyplatí aj tak a námahy vynaložíte v konečnom dôsledku viac."

Messi

"Sme presvedčení o tom, že sa má dobre, skutočnosť, že skóruje, ešte nikomu neuškodila. Myslíme si, že musí byť aktívny, svoje bolesti vie kontrolovať dokonale. Už ste sa o tom presvedčili."

Madridské derby

"Nemám favorita ani vám nič ku tomuto zápasu nepoviem, pretože sa vymyká našim možnostiam. Ten, kto sa cíti ako šampión vopred, robí obrovskú chybu. Zatiaľ sme nevyhrali nič, je šanca, že napokon v lige netriumfujeme. Musíme bojovať, podobne ako naši súperi, až do úplného konca."

Rekord

"Nie je len zásluhou tohto mužstva, svoj podiel na ňom má aj Barca Luisa Enriqueho. Je to náš spoločný historický zápis, na ktorý som nadviazal na začiatku tejto sezóny. Neviem však, čo pri jeho dosiahnutí bolo kľúčové. My sa vždy snažíme sústrediť len na ďalší zápas. Nebolo to jednoduché a nepredpokladám, že to jednoduché bolo pred rokom. Je to rekord, ktorý potvrdzuje, ako veľmi kvalitne je tento tím pripravený na boj o tituly."

Ulička slávy

"Nemám vám k tomu čo povedať. Až do chvíle, kým nie sme šampiónmi, jednoducho nemám."

Denis Suárez

"V posledných dueloch nám dal neskutočne veľa. Keď uvažujem nad striedaniami, rozhodujem sa pre hráča, o ktorom verím, že ho družstvo aj výsledok potrebujú. Dnes to mohol byť skvelý zápas, v ktorom by dostal viac minút, ale takáto šanca sa, žiaľ, nenaskytla."

Zdroj: marca, md, sport
Foto: marca

Zorrrro

1
2018-04-09 01:01:26

Paci sa mi odpoved na ulicku lasky. Aspon viem preco ju Zidan zakazal, vie co dokaze s chlapcami vyvadzat rukaldo, potom sa nevie sustredit na hru :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.