Radja Nainggolan v prvom zápase Ligy Majstrov proti Barcelone na Camp Nou nemohol nastúpiť kvôli zraneniu. Záložník však na odvetu pripravený bude a dnes sa objavil aj na tlačovke pred zajtrajším stretnutím.

Aké máš pocity po prvom zápase, ktorý si sledoval z tribúny?

"Myslím si, že z nášho pohľadu to bolo dobré stretnutie. Chýbalo nám šťastie, ale zápas bol dobrý. Medzi mužstvami nebolo badať veľký rozdiel."

Má hráč na tejto úrovni vždy hlad po tituloch?

"Je pravdou, že doteraz som nezískal žiadnu trofej, ale každý, kto ma pozná, vie, že vždy hrám, aby som vyhral. Niekedy si vyberiem zložitejšiu cestu. Jednoduchšie je hrať v tíme, ktorý žne úspechy, ale ja som radšej dôležitou postavou v tíme, ktorý nepatrí medzi favoritov. Okrem iného, aj preto som si vybral Rím. Skôr či neskôr musíme nejakú trofej získať. Rím si zaslúži vyhrať niečo veľké."

Barca v tejto sezóne vo všetkých súťažiach prehrala len raz a aj to 1:0. Aké má Rím šance na výhru 3:0?

"Neviem. V poslednom zápase sme svoje šance mali, v stretnutí proti Fiorentine tiež, ale musíme ich využívať. To záleží od náš. Musíme byť agresívnejší najmä pred súperovou bránkou. Pokúsime sa nad tým zapracovať."

Si pripravený na 100%?

"Pred zápasom proti Bologni som bol úplne zdravý, ale zranil som sa. Pracujem na tom, aby som bol zdravý na 100%. Vždy mám ochotu hrať, ale v prvom zápase proti Barcelone by som nemohol hrať naplno a tak som sa rozhodol, že hrať nebudem."

Myslíš si, že rozhodcovia protežujú Real a Barcu?

"Opäť otázka o rozhodcoch... Zápas proti Barcelone som sledoval z perspektívy tribún a videl som isté detaily. Výsledok mohol byť o niečo iný, ale nemôžeme myslieť na minulosť. Debatovať o rozhodcoch nevedie k ničomu. Musíme sa sústrediť na zápas, ktorý je pred nami."

Máš na to, aby si mohol byť hráčom základu v tíme ako Barca?

"Každý sníva o hre v takýchto zápasoch. Som spokojný s tým, čo som vo svojej kariére dokázal. Nie som tá pravá osoba na to, aby som povedal, že mám dostačujúcu úroveň (v tomto momente Nainggolana prerušil tréner Ríma Di Francesco, ktorý povedal: "áno, má schopnosti, ktoré mu umožňujú hrať za Barcelonu a zajtra so sebou musí potiahnuť aj spoluhráčov z tímu.")."

zdroj: as.com marca.com
foto: as.com

Alirael

15
2018-04-09 20:36:01

Asi myslel taliansky pohar

Mathias9

8
2018-04-09 21:33:23

ze nebolo badat velky rozdiel :D :D :D vsak len trcali pred sestnastkou a potom ked sme polavili tak trochu vystrcili rozky

singo1

8
2018-04-09 21:36:33

To sa normalne neda citat co hlasia hraci rimu

sid1

2
2018-04-09 22:21:57

Clovek co napomohol ukonceniu kariery rafinhu, dufam, ze zostane zraneny dalej

cescfabregas58

4
2018-04-10 00:08:30

tak tak a nie len jemu, viem ze v lige zlomil nohu jednemu hracovi

Marian

2
2018-04-10 08:01:38

Patrilo by sa vyhrať domácu ligu v Taliansku a potom sa chabrať po titule európskeho šampióna. Aj keď príklad Realu, ktorý vyhrá domácu ligu raz za 10 rokov, ale Ligu šampiónov stihne uhaluziť 2x po sebe, je lákavý...

LaBrie

4
2018-04-10 08:10:51

Nainggolan: Je pravdou, že doteraz som nezískal žiadnu trofej, ale každý, kto ma pozná, vie, že vždy hrám, aby som vyhral - aj cez zlomene nohy...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.