Ignacio Miguelez z programu El Chiringuito informoval, že po zápase v Ríme nastala v šatni medzi Leom Messim a Ernestom Valverdem menšia slovná výmena. Argentínčan mal trénerovi vyčítať zle nastavenú taktiku.

Messi odišiel z ihriska bez slova, no keď už boli hráči v šatni, rozhodol sa smerom k Valverdemu vyjadriť svoju nespokojnosť s taktikou v zápase s talianskym mužstvom. Nevedel pochopiť, prečo sa až do 81. minúty vôbec nestriedalo. Argentínčanove výčitky počuli všetci a hoci bola väčšina na jeho strane, nikto, s výnimkou Piquého, sa neodvážil absolútne nič povedať. 

Tréner priznal, že porážka bola jeho chyba a všetko zobral na seba. Hráči však nerozumeli tomu, prečo sa nič nemení, keď bolo očividné, že pôvodný plán nefunguje. Podľa novinára nešlo v šatni o nič vážne, no Messi stihol Valverdemu vytknúť všetko, čo urobil zle.

zdroj: youtube.com

foto: twitter.com

 

 

Radovan

top komentár
57
2018-04-12 12:50:23

Treba si to vydiskutovat, hadam aj valverde povedal messimu co robil zle

MessiJeBuh

top komentár
44
2018-04-12 13:19:25

Jednu věc nechápu, proč nedává více hracího prostoru Semedovi a Dembelému a D.Suarezovi... to mě hlavě nebere, proč jenom vysedávají na lavičce.. to se kupovali jenom na lavičku nebo co..??

Kdyby tito hrací hráli častejc bylo by to hnedka jiný..

Proč se pořad uprostrednjje A.gomez, to mě začíná pěkné sr*t

Nechápu na co se teda tamti hrací či jsem zmiňoval kupovali, když nehrají často... Valverde by se měl ku*va vzpamatovat..

FCBarcelona2018

33
2018-04-12 13:45:47

Správne! Hráč ako Messi má už niečo odohrané a vie, že za nepriaznivého stavu je potrebné urýchlene niečo zmeniť. Ak však tréner začne so zmenami v 821 minúte, tak to už je neskoro a v tomto prípade absolútne s Messim súhlasím. V Ríme urobil Valverde neodpustiteľnú taktickú chybu na ktorú sme doplatili.

bgwhhh

19
2018-04-12 14:10:32

...aj v minulosti robil Valverde čudné ťahy, ktoré mu ALE vychádzali. Najväčšou jeho chybou teraz bolo (podľa mňa) nie to, že neskoro striedal, ale to, že nedokázal hráčov správne motivovať. Zápas odohrali bez srdca a zanietenia. Stačilo by 30 % z toho, čo predviedli Rimania a sme v semifinále.

bulldozer

24
2018-04-12 14:28:39

On chcel hrat beton, ale ten nemame natrenovany.

emiliano

19
2018-04-12 14:08:38

Valverde povedal, že nič nefungovalo, ale napriek tomu nič striedaniami sa nepokúsil zmeniť. Iniesta povedal, že keď sa nedá hrať (myslel na našu hru), potom treba skúsiť iné. A Messi nevedel pochopiť, prečo sa až do 81. minúty nestriedalo. Všetko je to o tom istom, ak nemôžeme hrať svoju hru (lebo súper hrá vysoký presing a nemáme loptu a musíme nakopávať a lopty má súper), potom to treba zmeniť. Ale tréner nič nezmenil, on je otrokom svojej pôvodnej taktiky, bojí sa niečo zmeniť, aby to nepokazil a verí, že zasa Messi niečo vymyslí a nakoniec to dobre dopadne, ako to bolo so Sevillou. A ja takého alibistu a zbabelca neberiem. Predsa videl, že to nefunguje a treba to zmeniť, záloha neudržala loptu, Messi a Suarez boli obsadení po celý čas viacerými hráčmi, stopéri Ríma vysoké nákopy odvrácali späť a v strede ich získavali ich záložníci. Bolo to treba rozbehať a vpredu mal byť Dembele, aby išiel do brejku a zamestnal obrancov. Lenže Valverde bol bezradný a takého nám na striedačke netreba, nepotrebujeme tam hĺbavého filozofa, ale akčného trénera, ktorý burcuje tím a niečo zmení. Do stredu mal prísť namiesto Roberta či Rakiho Paulinho (aspoň by bojoval o odrazené lopty ) alebo Denis, aspoň by veľa behal a presoval, to on vie, je pohyblivý. Niečo sa musí zmeniť, ak to nejde ani 60 minút. Umtiti nehrá dobre už asi 4 zápasy, je neistý, nedostupuje, zle sa postaví, je nesvoj, ale on nič nemení a má Vermelena i Minu - toho ani nenominuje, vraj nemôže experimentovať (tak to povedal) a to len svedčí o tom, aký je on neochotný čokoľvek zmeniť. Cez sezónu sa stane, že niekto má pokles a treba reagovať, nie si doma kopírovať tú istú zostavu.

ace67

3
2018-04-12 14:56:29

Ako nech sa na mňa nikto nehnevá,ale čo bránilo celej jedenástke hrýzť trávu po celý zápas,keď to už nešlo vlastnou hrou?To ako aj Messi si myslí,že keď ich neuchodíme,tak je na vine trenér lebo nestrieda ?Musím uznať,že Messi včera behal tak ako málokedy,to áno ale zároveň som presvedčený,že to mali ubojovať aj bez trénera.A Messi niečo v klube odohral,myslím,že keby na spoluhráčov nabliakal a aj na svojho kamoša Suareza,tak budú tú trávu žrať všetci do jedného a nejakí Rímania sa mohli aj posrať,utreli by hubu!Ono začať zápas ako Pivári na hodoch,to sa potom ťažko v 80tej minúte dostane ktokolvek do tempa.Barca behom troch sezón stratila všetko čaro pre ktoré ju milujem a bojím sa že navždy!

kofi

8
2018-04-12 15:11:56

sorry kamo ale pises bludy. hraci v barce su vychovavani tak ze plnia na slovo pokyny trenera a nemozu si robit co sa im zachce. to skusal zlatan a vypadol. je len trenerova chyba ako dopadol tento zapas. ta taktika bola velmi zla. hrat beton nevieme a ani nebudeme vediet. valverde si asi myslel ze trenuje Chelsea. hlavne ich zle namotivoval. nehovorim o tom ze absolutne pocas zapasu nereagoval na nepriaznivy vyvoj a nasadenie gomesa je uz asi zly vtip

adel

-3
2018-04-12 17:14:38

a mas pocit že prikazal leovi odchodiť zapas...??

ace67

2
2018-04-12 15:48:01

Je to len môj názor,nemusí sa ti páčiť! Pochybujem,že tréner nakázal Umtitimu aby vyklusával keď Džeko trielil na bránu,pochybujem,že Luisitovi naordinoval simulovanie miesto golov,atď...O tomto som písal nie o výchove.V Barce by mali hrať svojprávni hráči,vychovaní,takí čo vedia odlíšiť darebáctvo a flákanie od poctivej práce .Nie stroje plniace do bodky čiesi pokyny,to čo ty myslíš sa volá Playstation.Na záver ,je to len môj pocit s posledných troch sezón zhutnený do toho predošlého komentu. Za to,že sa ti nepáči to ešte nemusí byť blud!

MessiGOAT

18
2018-04-12 15:56:01

řeknu vám to takhle hráči prostě měli v hlavách, že vyhráli 4:1 a že je to Řím, že tam Messi nebo Sua něco trefí a nějak se to prostě ukope a bude to v klidu!!!!!!!!!! jenže Řím na nás nafáral a hrál jako o život. Druhá věc je proč je Valverde o půlce nezmrdal a nenařídil taktiku hrát utočněji a trochu se vzpamatovat......!! Dále měl mnohem dříve střídat a dát tam Dembu...... jako 140M a sedí na lavici??? fakt jsem brutálně zklamaný a znechucený.......ještě k tomu takové ponížení s ŘÍMEM tvl......... Mordor to měl včera to samý...... podcenili to.... ale pak je narozdíl od nás hodně mačkali.......no Juventus, ale slušně zařízli........... je to v hajzlu ani ten Double mi a určitě ani hráčům nesmaže pachuť na jazyku za tuhle OSTUDU v Lize Mistrů

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.