Barcelona získala v minulom kole svoj 25. majstrovský titul. Týždeň predtým sa Katalánci radovali z triumfu v španielskom pohári a v nadchádzajúcom kole ich čaká vybičované El Clásico! Žeby po zisku trofeje stratilo náboj? Barcelona môže stále zavŕšiť skvelú sezónu v španielskej lige bez porážky, navyše sa predstaví pred vlastnými fanúšikmi! Nenechajte si ujsť skvelé futbalové divadlo v priamom prenose na TV Tipsport!

Real bojuje o druhú priečku v tabuľke s Atléticom. Finále Ligy majstrov ho čaká až o tri týždne, takže sa môže naplno sústrediť na pokorenie úhlavného nepriateľa. Stane sa biely balet prvým tímom v sezóne, ktorý na ligovej scéne porazí Messiho partiu? Tipér martin128 si myslí, že áno a navyše očakáva minimálne dve trefy v kurze 4,81. „Vzájomné zápasy bývajú bohaté na góly. Aspoň dva presné zásahy padli hneď dvadsaťšesťkrát za sebou! V tejto sezóne Barca s Los Blancos prehrala už dva razy. Stretnutie môžu rozhodnúť maličkosti ako červená karta, penalta, atď. Túto stávku vyberám hlavne s ohľadom na kurz, ale veľkú rolu hrajú aj posledné výborné výkony Realu v ťažkých zápasoch Ligy majstrov,“ píše v analýze.

Užite si toto prestížne predstavenie v priamom prenose na TV Tipsport! Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite, využite 15 EUR zadarmo na svoje prvé stávky a k tomu získajte vstupný bonus až do výšky 999 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Marian

13
2018-05-06 16:43:09

že kvalitné výkony realu v CL... Solídny bol výkon v Turíne, doma s Juve to bol prepadák s výhrou po darčeku v podobe penalty a s Bayernom oba zápasy herne lepší Nemci... :-)

Couthinha23

8
2018-05-06 18:06:08

Dúfam že nastúpime do zápasu stým že ten zápas ideme vyhrať a nedovolíme Bielym baletkám aby nám prekazily šnúru bez prehry. najradšej by som si prial LA. Ligu. bez prehry aj keď nie ale neprajem si aby to bol práve Real čo by to prerušil Visca el Barca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.