Ousmane Dembélé poskytol rozhovor pre Francúzsku futbalovú federáciu, v ktorom sa dotkol viacerých tém súvisiacich s katalánskym veľkoklubom.

Zhodnotenie hry v Barcelone

"Išlo o komplikovanú sezónu s mnohými zraneniami, ale stále si verím a Barca verí mne. Uvidíme ako to pôjde ďalej. Musím zlepšiť zakončovanie akcií a menej strácať loptu. Vo Francúzsku je takisto veľká konkurencia a v reprezentácii tak musím takisto pracovať. Nikdy som o sebe nepochyboval, hoci som prežil ťažké chvíle. Vrátim sa ešte silnejší a v Barcelone ukážem svoje schopnosti."

Budúcnosť Griezmanna

"Veľa sme o tom nehovorili, ale ak príde do Barcelony, bude to skvelé. Antoine je veľmi dobrým hráčom, veľmi by nám pomohol."

Rozdiel medzi útokom v Barcelone a v reprezentácii

"Rozdiely sú, pretože Barca je najlepším tímom na svete, ale hrať za reprezentáciu je takisto cťou. V Barcelone hrajú výnimoční hráči, ktorí stále ideálne prihrávajú, ale tu máme takisto veľmi dobrých hráčov."

Útok Tourého na Guardiolu

"O tom sme v Barcelone nehovorili, neviem k tomu povedať nič."

Veľká škola futbalu na Camp Nou

"Veľa som sa naučil o taktike a o obrane, hoci často máme loptu. V Barcelone je podstatné, aby sme ju nestrácali, treba sa na to zamerať. V klube hráme veľmi blízko pri sebe."

Šampionát

"Pamätám si tie z roku 2006, 2010... Je to najlepší futbalový turnaj, musíme sa v ňom prebojovať čo najďalej."

Kritika Pogbu

"Nič o tom neviem. Paul je fantastickým hráčom a lídrom."

Fyzická kondícia

"Mám sa oveľa lepšie, než v poslednom ligovom zápase Barcelony. Cítim sa dobre, necítim bolesti."

Spolupráca s Mbappém

"Dobre si rozumieme na trávniku aj mimo neho, je to môj priateľ. V priebehu sezóny si posielame správy, často spolu hrávame FIFU. Teším sa, že je so mnou."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Korytniak

-14
2018-06-05 22:48:04

Dúfam, ze raz uvidím barcu v druhom zápase vyraďovacích kôl LM po vonkajšej prehre 3:0 ako nastúpi na odvetu so zálohou Cou Busi Leo a útokom Griez Sua Ousmane ...ak by mali svoj den a poctivo by vypomáhali vzadu aspoň 3 z nich tak to by bol další veľký comeback

Samm33

24
2018-06-05 23:05:48

Páči sa mi jedna vec a skláňam klobúk dole. Presne vie v čom robí najviac chýb a chce na tom pracovať a zlepšovať sa. Vie dobre, že stráca veľa lôpt a verím tomu, že sa to v budúcnosti zmení, lebo tento hráč má obrovský potenciál a hlavne talent byt svetovou megahviezdou. Prajem mu to :)

bulldozer

6
2018-06-05 23:17:24

I Messi straca vela lopt i Neymar. Ked mu to budu casto opakovat, tak zacne byt priposrany a volit alibisticke prihravky.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.